(15.10 hodin)
(pokračuje Rath)

Dostane se to mezi veřejnost, je z toho skandál. Co udělá pan Topolánek? No přece nemůže popravit kamaráda Dalíka. To dá rozum. Za tím on stojí, s tím on padá, jak sám opakovaně říkal v minulosti. Takže co udělá? Vymyslí tento skvělý návrh, kterým se chce před veřejností očistit. Přece já navrhuji, že opět stravenky nebudou daňově zvýhodňovány. Já jsem čistý, já pro to dělám maximum. To je logika, se kterou přichází pan Topolánek. Ale on sám dobře ví, dámy a pánové, že to v této Sněmovně neprojde.

Čili teď tady ty hodiny hrajeme jenom divadlo a pan premiér tady hraje dojemné divadlo, o kterém ví, jak dopadne, protože sám je jeho režisérem i autorem. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. O slovo se přihlásil pan předseda poslaneckého klubu ČSSD, pan předseda Hašek. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Michal Hašek: Děkuji za slovo, vážený pane předsedo. Dovolte mi, abych požádal o 15minutovou pauzu na jednání našeho poslaneckého klubu. A s laskavým svolením předsedy klubu ODS svolávám klub sociální demokracie do Státních aktů ihned.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, takže přerušujeme naše jednání do 15.30 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 15.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP