(10.10 hodin)
(pokračuje Talmanová)

Je to v pořádku, takže se vrátíme k návrhu pana poslance Libora Ježka, tisk 471, druhé čtení, dnes po pevně zařazených bodech.

Zahajuji hlasování s pořadovým číslem 89. Táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

Děkuji vám. Z přítomných 194 poslankyň a poslanců pro 123, proti 13. Tento návrh byl přijat.

 

Dalším návrhem k hlasování je návrh paní poslankyně Michaely Šojdrové. Jedná se o pevné zařazení bodu 26, sněmovního tisku 455, na středu 11. 6. jako čtvrtý bod odpoledního jednání.

Zahajuji hlasování s pořadovým číslem 90 a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

Z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro 128, proti 11. Návrh byl schválen.

 

A já si dovolím opravit. Bude to třetí bod odpoledního jednání, protože návrh pana místopředsedy Zaorálka nebyl přijat.

 

Dalším návrhem je návrh pana předsedy poslaneckého klubu ODS Petra Tluchoře na pevné zařazení bodů 107 a 108, a to na dnešek před všechny pevně zařazené body.

Zahajuji hlasování s pořadovým číslem 91 a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti tomuto návrhu? (Delší prodleva.)

Já se omlouvám za prodlevu. Z přítomných 195 pro 98, proti 88. Tento návrh byl přijat.

 

Ale bezpochyby pro těsnost přijetí proběhne kontrola. Prosím tedy o chvilku strpení. (Probíhá kontrola hlasování.)

Žádné zpochybnění.

 

Takže nyní budeme hlasovat návrh pana poslance Davida Ratha, který je modifikací původního zařazení bodu 36, sněmovního tisku 461. Tato modifikace reaguje na předchozí hlasování, a tedy návrh je následující. Bod 36 sněmovní, tisk 461, předřadit bodům 107, 108. Byl by to první bod našeho dnešního jednání.

Zahajuji hlasování s pořadovým číslem 92 a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji vám.

Z přítomných 194 poslankyň a poslanců pro návrh 98, proti 91. Návrh byl schválen.

 

Opět prosím o chvilku strpení pro kontrolu výstupu hlasování. (Probíhá kontrola hlasování. Velký potlesk a vřava v sále.)

Tedy nedojde k žádnému zpochybnění hlasování.

 

Já vás požádám o umožnění pětiminutové přestávky k tomu, aby mi byly dodány podklady k bodům, jak jsme schválili pořad dnešního jednání. Zahájíme tedy za pět minut bodem 36, sněmovním tiskem 461.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, oznamuji vám žádost poslaneckého klubu KDU-ČSL na krátké jednání. Sejdeme se tedy v 10.30.

 

(Jednání přerušeno v 10.16 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP