(Schůze pokračovala ve 14.32 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, přeji vám dobré odpoledne. Prosím, abyste si všichni přihlásili svými hlasovacími kartami.

Zahájíme přerušeným bodem 126 32. schůze, kterým je návrh na volbu předsedy dočasné komise Poslanecké sněmovny pro řešení majetkových otázek mezi státem a církvemi a náboženskými společnostmi. Prosím předsedu volební komise pana poslance Petra Tluchoře, aby nás seznámil s výsledkem volby. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji, paní místopředsedkyně. Dámy a pánové, dovolte, abych vás seznámil s výsledkem volby předsedy dočasné komise Poslanecké sněmovny pro řešení majetkových otázek mezi státem a církvemi a náboženskými společnostmi dne 25. června 2008.

Bylo vydáno 173 hlasovacích lístků, odevzdáno 171 platných i neplatných hlasovacích lístků. Pro pana Jana Kasala bylo odevzdáno 87 hlasovacích lístků, tedy přesně tolik, kolik bylo potřeba, aby byl v prvním kole zvolen. Blahopřeji mu. (Potlesk.)

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji, vážený pane předsedo. Než ukončím 32. schůzi, dovolím si přivítat delegaci z Indonésie, a to pana předsedu výboru pro meziparlamentní spolupráci pana Abdillaha Tohu. Dobrý den. (Potlesk.)

Protože byl vyčerpán stanovený pořad 32. schůze Poslanecké sněmovny, 32. schůzi končím.

 

(Schůze ukončena 14.36 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP