(Jednání pokračovalo v 9.25 hodin)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, budeme pokračovat. Než dám hlasovat - pan poslanec Paroubek má náhradní kartu číslo 10.

Hlasovali bychom o návrzích v pořadí pana poslance Severy, pana poslance Krupky, pan poslanec Vojíř, pan ministr Gandalovičt. A ještě budeme hlasovat také o návrhu, který jsem přednesl z prezidiálky, že budeme hlasovat po skončení písemných interpelací o bodech, které začínají bodem 160 a končí bodem 199. Ještě jednou zagonguji.

Dále mi byla doručena omluva paní poslankyně Dundáčkové, která se omlouvá z dnešního jednání.

 

Takže budeme hlasovat. První budeme hlasovat o návrhu pana poslance Severy, který navrhuje , aby dnes za bod číslo 11 jako bod číslo 2, 3 a 4 byly zařazeny body 5, 14 a 15. Jsou to sněmovní tisky 517, 605 a 649.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 116 z přítomných 145 poslankyň a poslanců pro návrh 71, proti 43. Tento návrh byl zamítnut.

 

Ale proběhne kontrola hlasovacích listin, chvíli počkám… Takže tento návrh byl zamítnut.

 

Dále je zde návrh pana poslance Krupky, ten navrhuje, aby body, které začínají v bloku 40 a končí bodem 96, je to blok včerejších bodů, o jejichž pevné zařazení žádal pan ministr Langer - abychom tedy za pevně zařazený bod číslo 11 zařadili body bloku pana ministra Langera, které začínají bodem 40 a končí bodem 96.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 117 z přítomných 147 poslankyň a poslanců pro návrh 72, proti 45. Tento návrh byl taktéž zamítnut.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Vojíře a ten navrhl, aby bod číslo 8 byl zařazen na 12. 2. jako druhý bod.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 118 z přítomných 149 poslankyň a poslanců pro návrh 142, proti 1. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana ministra a poslance Gandaloviče a ten navrhl, aby bod číslo 78 byl zařazen dnes za bod číslo 11. V 11 hodin je tam bod č. 11 a váš bod bude jako bod druhý po 11. hodině.

Kdo souhlasí s tímto návrhem, aby bod 78 byl zařazen jako druhý bod dnes po 11. hodině, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 119 z přítomných 147 poslankyň a poslanců pro návrh 125, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

To jsou podle mých záznamů všechny návrhy, ale ještě musíme hlasovat o návrhu, který jsem přečetl z prezidiálky, a to že budeme po 18. hodině projednávat body, které začínají bodem 160 a končí bodem 199. Jsou to body paní ministryně obrany Vlasty Parkanové a pana ministra financí Miroslava Kalouska a pana ministra průmyslu a obchodu Martina Římana.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 120 z přítomných 147 poslankyň a poslanců pro návrh 114, proti 1. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP