(Jednání pokračovalo v 10.31 hodin)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Dámy a pánové, můžeme začít. Já vás prosím, abyste se posadili. (O slovo se hlásí posl. Pleva.) Ano, prosím, o co se jedná?

 

Poslanec Petr Pleva: Vážené dámy, vážení pánové, vážený pane místopředsedo, chtěl bych na vás vznést dotaz, protože jak jsem zjistil mezi kolegy, je nejasno o tom, co jsme odhlasovali v předchozím hlasování. Po 19. hodině budeme jednat, nebo jednat i hlasovat?

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ne, ne, ne! Pouze jednat. O hlasování budeme teprve rozhodovat, pokud se nemýlím. (Projevy nesouhlasu v řadách ČSSD.)

 

Poslanec Petr Pleva: Jednat. Po jednadvacáté, ale po devatenácté hodině v předchozím hlasování?

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: My jsme hlasovali... Prosím, já nevím tedy, jestli je... Ale my jsme hlasovali o tom, že se bude jednat po 19. hodině, že se bude hlasovat po 21. hodině a je před námi hlasování... (Projevy nesouhlasu v řadách ČSSD.) Je před námi zpochybnění. (Posl. Sobotka sděluje mimo mikrofon, že navrhoval "jednat a hlasovat po 19. hodině a jednat po 21. hodině." Svou interpretaci mimo mikrofon sděluje i posl. Tluchoř.) Přerušuji jednání ještě do 10.40 hodin, abychom si to vyjasnili.

 

(Jednání přerušeno v 10.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP