(10.40 hodin)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji panu poslanci Aubrechtovi. Zeptám se, zda se ještě někdo hlásí do podrobné rozpravy. Není žádná taková přihláška. Končím podrobnou rozpravu.

Zeptám se na případná závěrečná slova pana navrhovatele a pana zpravodaje. Pan zpravodaj Jan Špika má slovo se závěrečným vystoupením.

 

Poslanec Jan Špika: Děkuji, paní místopředsedkyně. Po rozsáhlé diskusi v obecné rozpravě jsme dospěli k hlasování. Byl podán jeden pozměňovací návrh. Jestli jsem dobře dával pozor, tak kolega Plachý navrhl zamítnutí tohoto zákona. Já jako zpravodaj se k tomuto návrhu připojuji.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane zpravodaji. O tomto návrhu ovšem budeme rozhodovat až na počátku třetího čtení. Pro tuto chvíli nezazněly žádné návrhy, které bychom mohli podrobit hlasování. Proto končím projednávání bodu číslo 1 této schůze, sněmovního tisku 727 ve druhém čtení.

 

Zahajuji projednávání bodu

2.
Návrh poslanců Bohuslava Sobotky, Jeronýma Tejce a Ondřeje Lišky
na vydání zákona o zrušení listinných akcií na majitele
a o změně některých souvisejících zákonů
/sněmovní tisk 954/ - prvé čtení

Stanovisko vlády jsme obdrželi jako sněmovní tisk 954/1. Prosím, aby tento návrh uvedl zástupce navrhovatelů pan poslanec Bohuslav Sobotka. (K mikrofonu přistupuje poslanec Tluchoř.) Předseda poslaneckého klubu ODS Petr Tluchoř se hlásí o slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji. Já nechci předbíhat pana předsedu, pokud chce své úvodní slovo přednést teď, ale rád bych požádal o přestávku na deset minut na jednání poslaneckého klubu ODS. Čas je mi v podstatě lhostejný, jestli to je před úvodním slovem, nebo po něm. Záleží na vašem rozhodnutí. Jestli teď, tak prosím o přestávku na deset minut a svolávám poslanecký klub ODS do Státních aktů.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Vidím, že pan kolega Sobotka souhlasí, proto vyhlašuji přestávku do 10.55 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 10.43 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP