(16.00 hodin)

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Zeptám, zda se ještě někdo hlásí do rozpravy. Nevidím žádnou přihlášku, rozpravu tedy končím.

Budeme hlasovat nejprve podle § 97 odst. 4 zákona o jednacím řádu Poslanecké sněmovny. K přijetí usnesení bude zapotřebí souhlasu nadpoloviční většiny přítomných poslanců.

Návrh usnesení zní takto: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony, podle sněmovního tisku 138/4, ve znění schváleném Senátem, podle sněmovního tisku 138/5.

Přivolávala jsem naše kolegy. Prosím ještě o malou chvíli vaší trpělivosti, aby skutečně všichni mohli přijít k hlasování, ale domnívám se, že už budeme moci toto hlasování zahájit.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 21. Ptám se, kdo je pro návrh usnesení, jak jsem je právě přednesla. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 21, přítomno 179, pro 152, proti 18. Konstatuji, že jsme návrh zákona ve znění schváleném Senátem přijali.

 

Děkuji paní senátorce Paukrtové. Děkuji panu ministrovi. Tím jsme projednali bod číslo 6, sněmovní tisk 138/4.

 

Budeme se věnovat následujícímu bodu. Zahajuji projednávání bodu

 

6.
Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 94/1963 Sb.,
o rodině, ve znění pozdějších předpisů
/sněmovní tisk 205/4/ - vrácený Senátem

(K mikrofonu přistupuje a o slovo se hlásí poslanec Bárta.) Pan poslanec Vít Bárta žádá o slovo.

 

Poslanec Vít Bárta: Dámy a pánové, jako předseda poslaneckého klubu Věcí veřejných žádám o patnáctiminutovou přestávku na klub Věcí veřejných.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Vyhlašuji přestávku do 16.20 hodin.

 

(Jednání bylo přerušeno v 16.03 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP