(13.10 hodin)
(pokračuje Horníková)

To, že zde vidíte, že návrh je změna sídla z Olomouce do Prahy, je přesně proto, že vlastně celá agenda je dnes umístěna v Praze, příslušné Ministerstvo pro místní rozvoj je také v Praze. A v tuto chvíli chci říci všem, kteří jsou z Olomouce, že jsme tu záležitost diskutovali a samozřejmě pracoviště Státního fondu rozvoje bydlení v Olomouci zůstane zachováno, nicméně je to otázka hlasování ve třetím čtení. Takže tímto návrhem já vracím sídlo zpátky do zákona. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Dobře, takže to bylo v podrobné. A pokud už nikdo další, tak můžeme podrobnou rozpravu ukončit. Tady už nemáme co vůbec - takže můžeme už ukončit asi celé druhé čtení tohoto návrhu zákona v této chvíli.

O slovo se hlásí pan poslanec Kováčik. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Děkuji za slovo. Vážený pane předsedající, paní a pánové, poslanecký klub KSČM, jistě jste zaznamenali určitý pohyb v našich řadách. Někteří kolegové ve světle nových skutečností, které se dozvěděli, požadují ještě jednou projednat náš přístup k nadcházejícímu bodu. Proto si teď, v této chvíli, dovoluji požádat o přestávku na poradu klubu KSČM v délce trvání 50 minut. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. Já samozřejmě umožním klubu komunistické strany se sejít. Takže přeruším jednání Sněmovny, což de facto znamená, že dneska už jsme program vyčerpali a jednání bude pokračovat až zítra v 9 hodin ráno. Bude pokračovat odpověďmi na písemné interpelace, bodem 114.

Takže zítra v 9 hodin ráno bude pokračovat, opakuji, Poslanecká sněmovna, ale dnes by se měl sejít organizační výbor za pět minut. Takže já navrhuji, aby se sešel organizační výbor v průběhu pěti minut. Takže 13.20 se sejde organizační výbor. ***

 

(Jednání skončilo ve 13.12 hodin.)




Přihlásit/registrovat se do ISP