(19.00 hodin)
(pokračuje Bauer)

Nic do Poslanecké sněmovny, mimo toho přídavku na bydlení, doposud nedošlo, a z tohoto důvodu si myslím, že je elementárním právem buď každého poslance, nebo nějakého poslaneckého klubu, pokud z Ministerstva práce skutečně nic nepřichází - vy jste dokonce neudělali nic ani s těmi patnácti opatřeními na vyloučené lokality -, tak je právem sem ty návrhy předkládat.

A opakuji, já nechci být obhájcem tohoto sněmovního tisku, ale myslím si, že tak jak jsem si těch sedm opatření nastudoval, že stojí za to, aby dostal šanci, aby prošel prostřednictvím našeho hlasování do dalšího čtení, protože na ani jednom tom opatření, které tam zmiňujete, nevidím nic, čím by se tato Sněmovna, případně příslušné výbory neměly zabývat.

Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak neuvěřitelně přesně jste ukončil projev. Přesně, když naskočilo 19.00 hodin, tak to je obdivuhodné. Takže já tím pádem, snad ani nemusím ukončovat, přerušovat vaše vystoupení, takže já přerušuji dnešní schůzi a uvidíme se zítra v devět hodin, budeme pokračovat. Přeji krásný večer.

 

(Jednání skončilo v 19.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP