(14.00 hodin)
(pokračuje Pikal)

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru. Má někdo návrh na nějaký další výbor k projednání? Žádný návrh nevidím.

V tom případě ještě zazněl návrh na zkrácení lhůty pro projednání ve výborech na nejdříve 20 dní, takže nejdříve budeme hlasovat toto. Je zde žádost o odhlášení. Já vás všechny odhlásím. Prosím, přihlaste se znovu svými kartami.

 

Nejdříve tedy budeme hlasovat o návrhu na zkrácení lhůty na projednávání ve výborech na 20 dní. Vypadá to, že počet přihlášených se nám ještě neustálil... Už to vypadá.

Takže zahajuji hlasování. Ptám se, kdo je pro zkrácení lhůty na projednávání tohoto tisku ve výborech na 20 dní? Kdo je proti? Já vám děkuji.

Hlasování číslo 372, je přihlášeno 110 poslanců a poslankyň, pro 98, proti nikdo. Konstatuji, že jsme tedy... (Poslankyně Gajdůšková přichází k řečnickému pultíku: Děkuji moc.) lhůtu pro projednávání ve výborech zkrátili na 20 dní.

 

Končím projednávání tohoto tisku. (Ruch v sále, poslanci odcházejí z jednacího sálu.) Je 14.00 hodin, takže již nemůžeme pokračovat v projednávání tisku pro třetí čtení, a vzhledem k atmosféře v sále si myslím, že nemůžeme pokračovat v jednání vůbec. Takže mně nezbývá než přerušit tuto schůzi. V jednání budeme pokračovat v úterý 15. 6. Jako první bychom měli projednávat případné body vrácené Senátem a poté další body dle schváleného pořadu. Pokračovat tedy budeme ve 14.00 hodin 15. 6. Já vám děkuji a přeji vám příjemný víkend.

 

(Jednání skončilo ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP