(13.00 hodin)
(pokračuje Jurečka)

Když tady zazněla D4, tak připomenu, projekt PPP projektu na D4 začala dělat Sobotkova vláda. Sobotkova vláda ho uložila, že tento krok uděláme, další ministři to odpracovali a pan ministr Havlíček byl u toho finále. Opět, schvalovala to tato Poslanecká sněmovna. Prakticky napříč celý politickým spektrem jsme se shodli, že ten projekt podporujeme.

Takže tolik pár věcí. Když tady mluvila ještě paní vicepremiérka o tom, jak skvěle zregulovala hazard, tak já si dovolím připomenout, že jestli chceme v České republice hovořit o tom, kdo stojí za regulací hazardu, kdo ukončil kasino Evropy, tak je to právník Ondřej Závodský, který na Ministerstvu financí dělal čtyři roky náměstka za ministrování Andreje Babiše, kterého paní ministryně Schillerová vyhodila z toho ministerstva v rozporu se zákonem o státní službě.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak, pane předsedo, já vás budu muset přerušit, protože je 13 hodin. Já bych chtěl jenom připomenout, že vyhlásím pauzu na hodinu a půl do 14.30. Připomenu taky pořadí přednostních práv: takže pokračovat bude po pauze přerušený předseda KDU-ČSL Marian Jurečka. Dále Vlastimil Válek, Lubomír Zaorálek, Richard Brabec.

Přeji vám tedy dobrou chuť a uvidíme se ve 14.30. (Poslanec Jurečka: Děkuji.)

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP