(14.00 hodin)
(pokračuje Martin Kolovratník)

A když mám ještě tu minutu, povím opravdu několik slov k té takzvané stojedenáctce, to je ten tisk 58, jak jsem to přehodil, to je zákon o silniční dopravě. A prosím, on je opravdu strašně důležitý pro naše české občany, pro řidiče nákladních vozidel a firem té takzvané kabotáže, kteří jezdí, tranzitně projíždějí přes Českou republiku po Evropě. Tenhle materiál jim chce zlepšit jejich podmínky, jejich platové podmínky při výkonu práce. Myslím si, že i vy jako koalice, a není to žádná ironie, jak říkáte, bojujeme za lidi, že tady bychom se mohli právě za ty řidiče postavit a umožnit, aby tento tisk prošel prvním čtením.

Omlouvám se za to přehození. Stihl jsem to. Děkuji za pozornost.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Ano. Děkuji, pane poslanče, za vaše návrhy. Máme 13.59. Pokud budete souhlasit... Ještě chce vystoupit pan poslanec Faltýnek, prosím. A omlouvám se, máme 14.00, tak jestli vydržíte, bude rozpočtový výbor. Myslím, že pro nás je státní rozpočet velmi důležitý. Dáme příležitost také rozpočtovému výboru.

Po dohodě tedy přerušuji schůzi Poslanecké sněmovny, a to od 14 do 16 hodin z důvodu jednání rozpočtového výboru. Znamená to tedy, že se zde sejdeme ve 14.00. (Reakce v sále, že se sejdeme v 16.00.) Děkuji, máte pravdu, v 16.00. Děkuji.

 

(Jednání přerušeno ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP