(13.50 hodin)

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji. Nyní se ještě hlásí s přednostním právem paní předsedkyně Schillerová. Prosím.

 

Poslankyně Alena Schillerová: Děkuji za slovo, paní předsedkyně. Avizovala jsem to už zástupcům pětikoalice, chtěla bych požádat nebo oznámit, že si beru ráno mezi devátou a desátou hodinu na poradu klubu hnutí ANO. Byly zařazeny body, se kterými jsme nebyli úplně v souladu, nebyla na nich gremiální shoda, a my se na ně musíme připravit. Takže mezi devátou a desátou beru přestávku zítra na poradu klubu hnutí ANO. Děkuji.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Také děkuji. Zopakuji následující postup. Do 14.05 budou vydávány lístky pro provedení voleb jednotlivých bodů, jak jsme je odsouhlasili. Následně tedy již dnešní schůze nepokračuje. Pokračování bude, jak tady bylo avizováno, po přestávce klubu hnutí ANO, který ji avizuje zítra do deseti hodin, to znamená, přerušuji jednání schůze tak, abychom pokračovali zítra v devět hodin přestávkou klubu hnutí ANO, tudíž se tady sejdeme na 10. hodinu na jednotlivé body podle schváleného programu. Přeji hezký zbytek dne.

 

(Jednání skončilo ve 13.51 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP