(14.00 hodin)
(pokračuje Jana Mračková Vildumetzová)

Ale ještě tam je to, že velkou odpovědnost ponesou právě vrchní ředitelé, a to si myslím, že taky není dobře. Já každého chápu. Kdybych byla v pozici ministra, a byla jsem v pozici hejtmana, mně se to taky nelíbilo, že jsem musela popřípadě spolupracovat s touhle krajskou ředitelkou, s tímhle vedoucím odboru. Já to chápu, ale jestliže chceme, aby tam byla odbornost, aby tam byla profesionalita, tak musí být ten systém nějakým způsobem nastaven, a proto po nás Evropská komise samozřejmě chtěla, aby odpolitizování a odbornost tam byla. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Karel Havlíček: Děkuji, a vzhledem k tomu, že nám chybí poslední minuta, já ji využiji pro omluvy, a to paní poslankyně Zajíčkové mezi 13.30 a 14. hodinou a dále pana místopředsedy Skopečka od 13 hodin do konce jednacího dne z pracovních důvodů, stejně tak to bylo z pracovních důvodů u paní poslankyně Zajíčkové.

A pouze ještě technická informace. Přerušuji tímto 25. schůzi do čtvrtka do 9 hodin a členům organizačního výboru připomínám, že 13. schůze organizačního výboru bude zahájena za přibližně pět minut v místnosti 106. Děkuji.

 

(Jednání skončilo ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP