(Jednání pokračovalo v 14.10 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, dovolte, abych vás seznámil s dohodou mezi předsedy našich klubů.

Než tak učiním, načtu poslední omluvu z dnešního dne. Z celého jednacího dne se ze zdravotních důvodů omlouvá pan poslanec Jaroslav Dvořák.

Nyní konečně k domluvě. Předsedové klubů se dohodli na tom, že dnes přerušíme schůzi, a to do 14. června, kdy se znovu sejdeme ve 14 hodin. Přerušujeme tedy i bod, který jsme otevřeli, to znamená bod číslo 112. Vrátíme se k němu při dalším jednacím týdnu naší Sněmovny.

Zároveň bych vás rád informoval, že pan předseda Kolovratník svolává poradu volební komise do volební místnosti tak, aby například vznikla dohoda na nějakém vnitřním usnesení, které nicméně musí, jak jsem četl v jednacím řádu, být rozesláno poslancům 24 hodin před hlasováním. Takže prosím členy volební komise, aby se odebrali za panem předsedou.

Přerušuji naše jednání a znovu opakuji, že se sejdeme 14. června ve 14 hodin. Do té doby vám přeji hezký den a hezký víkend. Na shledanou.

 

(Jednání skončilo ve 14.12 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP