(13.00 hodin)
(pokračuje Roman Kubíček)

A znova opakuji: my chápeme ten cíl, my chápeme, kam chceme dojít. To není vůbec nic proti nízkoemisním vozidlům, proti ničemu, ale pokládáme si spoustu otázek, jak toho dosáhneme. Teď momentálně nevíme, na všechny otázky odpovědi nedostaneme, a já ani nebudu tady trápit paní ministryni, protože to přesně na výborech asi položíme ty otázky, a pak nám na to odpovíte, a bude to asi soulad několika ministrů, nebudete vy sama schopna odpovědět na všechny otázky, které tady padly.

Takže to jsem tady nastínil. Velmi podrobně to rozeberu na hospodářském výboru. Já bych tady měl spoustu podnětů, které fungují, ale právě že tohle není odborné fórum, tak bychom to tady asi nevyřešili, jenom bych tady trošku přinesl zmatek. Takže já vám děkuju, že jste mě vydrželi poslouchat, a asi vám popřeju dobrý oběd, protože už bude konec jednání. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Jana Mračková Vildumetzová: Já vám děkuji, pane poslanče. Mám sice tady jednu faktickou poznámku, ještě byl přihlášen pan Michálek s přednostním právem, ale jak vidíte, je 13. hodina.

Já si dovolím ještě přečíst omluvy. Pan poslanec Miroslav Zborovský dnes mezi 14.30 do konce jednacího dne z pracovních důvodů, ministr vnitra Vít Rakušan od 9 do 13 hodin, od 18 hodin do konce jednacího dne, pak je zde omluva Ondřej Kolář dnes 13.15 až do půlnoci, do konce jednacího dne z pracovních důvodů, Karla Maříková od 12 hodin do 12.30 z pracovních důvodů a poslední Eliška Olšáková se omlouvá mezi 12.15 a 13. hodinou z pracovních důvodů. Tak to jsem si dovolila ještě přečíst na mikrofon omluvy.

Tímto tedy přerušuji projednávání tohoto tisku a schůze bude pokračovat ve 14.30, takže přerušuji projednávání tisku i přerušuji schůzi, a to do 14.30, kdy budou probíhat ústní interpelace. Přeji vám dobrou chuť a děkuji vám.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP