(0.30 hodin)

 

Místopředsedkyně PSP Jana Mračková Vildumetzová: Děkuji. Já připomenu, že jsme u ukončení obecné rozpravy u zákona o evidenci tržeb, a nyní se budeme muset vypořádat s hlasováním, protože zde padl návrh na zamítnutí předloženého návrhu. Ano? Tento návrh dal pan poslanec Robert Králíček. Vidím, že je tady návrh na odhlášení, takže já vás všechny odhlásím. Ještě zagonguji, i když už jsem předtím gongovala, ale ještě diskuse a rozprava probíhala. Počkám, až se nám počet ustálí.

 

Takže všichni víme, o čem budeme hlasovat. Budeme hlasovat o zamítnutí předloženého návrhu.

Já v tuto chvíli zahajuji hlasování. Kdo je pro návrh, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti návrhu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Já vám děkuji.

hlasování číslo 5 bylo přihlášeno 132 poslanců, pro bylo 45, proti 86, zdržel se 1. Návrh nebyl přijat.

 

Nyní se tedy budeme zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor... (Hluk v sále.) Pane předsedo...! Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání rozpočtovému výboru jako výboru garančnímu. Zeptám se, navrhuje někdo přikázání jinému výboru jako garančnímu? Jiný návrh nevidím, takže o tomto návrhu budeme nyní hlasovat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro návrh, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti návrhu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Děkuji.

hlasování číslo 6 bylo přihlášeno 132 poslanců, pro bylo 130, nikdo nebyl proti, 2 se zdrželi. Návrh byl přijat. Konstatuji, že tento návrh byl přikázán jako garančnímu výboru výboru rozpočtovému.

 

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru. Má někdo návrh na přikázání dalšímu výboru k projednání? Vidím, pan poslanec Patrik Nacher.

 

Poslanec Patrik Nacher: Abychom se nenudili v hospodářském výboru, tak bych dal, z logiky věci si myslím, že to tam spadá, návrh, aby to spadalo i do hospodářského výboru. Kolega Adamec mi to určitě odpustí.

 

Místopředsedkyně PSP Jana Mračková Vildumetzová: Děkuji. Je tady další návrh? Žádný nevidím, takže je tady návrh, aby tento sněmovní tisk o evidenci tržeb byl ještě přikázán hospodářskému výboru. Víme, o čem budeme hlasovat?

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Já vám děkuji.

hlasování číslo 7 bylo přihlášeno 132 poslanců, pro bylo 41, proti 32, zdrželo se 59. Návrh nebyl přijat.

 

Na zkrácení žádný návrh nepadl. Takže projednali jsme schválený pořad 27. schůze. Končím projednávání tohoto tisku, končím tuto schůzi a připomínám, že zítra, v pátek 24. 6., bude v 9 hodin zahájena 28. schůze. Děkuji vám mnohokrát. Omlouvám se - bude dneska, 24. června, zahájena 28. schůze v 9 hodin. Děkuji mnohokrát. Přeji vám všem krásný večer a dobrou noc.

 

(Schůze skončila v 0.35 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP