(1.00 hodin)
(pokračuje Jaroslav Foldyna)

Vždyť vy tu veřejnost proti sobě poštvete. Vy poštvete českou veřejnost sami proti sobě! Ty volby musíte prohrát a já doufám, že už se veřejnost probere, teď až jim přijdou ta vyúčtování za plyn a za elektriku, a pak projdou sámoškou s dětmi a nebudou jim moct koupit ani sušenky, protože ony už stojí 45 korun a stály 15, ty Svěženky, ty pitomé Svěženky, co stály za komunistů tři koruny. Takže to se tady z toho pěkně picneme. A vám je to totiž jedno! Vy se tady smějete. Pijete, jak říkala kolegyně, z těch PET flašek. (Poznámky z pléna.) Určitě, já nepiju, paní... A jsem rád, že se takhle bavíte. Já mám radost, že lidé mají radost, ale proč neuděláte radost také těm 3,5 milionům důchodců, kteří na to čekají teď?

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Pane poslanče, jak jsem avizoval....

 

Poslanec Jaroslav Foldyna: Vypršel jsem, co? Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Ne, ne, ne. Já se s vámi potřebuji naopak domluvit, zda vás mám zanechat v pořadí a budete pokračovat ráno.

 

Poslanec Jaroslav Foldyna: Ne, odfajfkněte si mě, pane řídící. Já jsem řekl všechno. Děkuji vám. Díky moc!

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Dobře, vše podstatné jste řekl. Děkuji vám. (Potlesk poslanců SPD.) Další přihlášenou je potom paní poslankyně Vladimíra Lesenská. Vzhledem k tomu, že je 1 hodina v noci a na základě dohody předsedů poslaneckých klubů je dohoda, že bude přerušeno jednání do 7. hodiny ranní, já tak činím a přeji vám klidný zbytek dnešní noci.

 

(Jednání přerušeno v 1.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP