(16.40 hodin)

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Děkuji. Eviduji vaši žádost nebo váš návrh. Je zde ještě nějaký další návrh? Nevidím. Chci se zeptat pouze ohledně dalšího postupu - mohu dát hlasovat o všech třech výborech en bloc, anebo chcete hlasovat o jednotlivých výborech postupně? Postupně, dobře.

 

Nejprve tedy bych dal hlasovat o tom, že tento tisk dáme k projednání zahraničnímu výboru.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo souhlasí se zahraničním výborem? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 104, přihlášeno je 152 poslankyň a poslanců, pro návrh 147, proti nikdo. S tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro, aby to projednal výbor pro obranu? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 105, přihlášeno je 152 poslankyň a poslanců, pro návrh 147, proti nikdo. S tímto návrhem byl také vysloven souhlas.

 

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro, aby tento tisk byl projednán v ústavně-právním výboru? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Je to hlasování s pořadovým číslem 106, přihlášeno je 153 poslankyň a poslanců, pro návrh 67, proti 25. S tímto návrhem jsme nevyslovili souhlas.

 

Konstatuji, že tento vládní návrh byl přikázán k projednání zahraničnímu výboru a výboru pro obranu.

 

Současně zazněl ještě jeden návrh a to je zkrácení lhůty na projednání ve výborech na 20 dnů.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zkrácení lhůty na 20 dnů? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 107, přihlášeno je 153 poslankyň a poslanců, pro 121, proti 15. Konstatuji, že jsme zkrátili lhůtu na projednání ve výborech na 20 dnů.

 

Tím jsme projednali všechny návrhy, které zazněly, a já končím projednávání tohoto bodu.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, děkuji vám a přerušuji jednání schůze do zítřejšího rána 9 hodin. Děkuji.

 

(Jednání skončilo v 16.42 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP