(13.00 hodin)
(pokračuje Zbyněk Stanjura)

Tak pokud bychom k tomu přistoupili po vzájemné shodě - protože když nebude shoda, tak to zůstane tak, jak je to navrženo. Říkám, není to iniciativa vlády, ani Ministerstva financí, ani ministra financí. My to jsme schopni přepočítat, pokud bude politická dohoda. Ale říkám, já to nebudu obhajovat, to není můj návrh. Já ho jenom projednám se svými vládními kolegy. A pokud se na tom shodneme anebo pokud by něco takového předložil někdo z opozice, tak ho pak projednáme v Poslanecké sněmovně ve druhém a třetím čtení.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuji. A ještě s jednou faktickou poznámkou se hlásí paní poslankyně, ale mám pocit, že vás budu muset přerušit ve 13 hodin na přestávku. Tak prosím.

 

Poslankyně Jana Mračková Vildumetzová: Já ještě jednou mnohokrát děkuji. Je minutu do jedné. Pane ministře, nemohl byste mi ještě tedy odpovědět a říci - změna RUDu krajů, jaká ta nová kritéria? Jestli to tedy není tajné. Já si myslím, že i ostatní zastupitelé krajů... (Tak bohužel vás musím přerušit, je 13 hodin.) Tak bohužel. Díky.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Doporučuji si to třeba říct v předsálí s panem ministrem. Je 13 hodin, podle dohody klubů přerušuji a vyhlašuji polední pauzu do 14.30. Ve 14.30 se opět potkáme tady v Poslanecké sněmovně v sále. Dobrou chuť.

 

(Jednání přerušeno ve 13.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP