(21.00 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

A na straně, co se týče financování politických neziskových organizací - já nevím, proč financujete neziskové organizace na podporu migrace do České republiky. Financovala je i minulá Babišova vláda, to jsem tady vytýkal Andreji Babišovi, ale vy v tom pokračujete. A proč, když naši občané nemají peníze? Prostě to jsou zbytečné peníze. Takže to je všechno.

A co týče zasílání zbraní na Ukrajinu, říkám to tady pořád. Vzpomínám, jak vloni jste tady na mě útočili, já to budu říkat dál. Většina občanů souhlasí s tímto názorem podle průzkumu a opakovaných průzkumů. Většina občanů nesouhlasí s vámi, protože nejsou na to peníze, ať si o tom myslíme, co chceme. Takže je to tak

Stejně tak jako tady zopakuji - škoda, že tady není ministr vnitra Rakušan - za všechno sociální pnutí, za veškerou kriminalitu, kterou tady způsobí migranti, které tady jste masově přijali za vaší vlády, můžete vy, ne my, kteří jsme od začátku upozorňovali na to, že ten problém bude - vy, vy a vy. Jenom Fialova vládní pětikoalice za to může, v prvé řadě ministr vnitra Vít Rakušan ze STANu a premiér Petr Fiala a celá pětikoalice. Vy jste odpovědní za všechno. Vy jste vláda, vy jste exekutiva, my jsme vás na to upozorňovali, takže nemůže mít odpovědnost ten, kdo tady před tím varoval. Já jsem před tím varoval, upozorňoval jsem a teď se to tady zoufale snažíte házet ještě na někoho jiného jako malé děti. Takže za to můžete vy, za jakoukoliv kriminalitu, kterou tady způsobí, způsobili tihle ti migranti. Není potřeba mluvit o nikom konkrétním, nikdo tady žádnou nenávist nešíří, všude jsou dobří i špatní lidé, ale můžete za to vy, protože kdyby tady nebyli, tak k tomu nedojde, to je přece logické, a obětí není český občan. Můžete si tady zase vykřikovat, co chcete, a tady si něco říkat. Já si za tím stojím. Je to tak, a když chodíme mezi občany - teď jsem byl zase o víkendu na velké akci mezi občany - občané souhlasí s námi, plně s námi souhlasí, a to na té akci bylo asi 20 000 lidí, byla to veřejná městská akce. Nezaznamenal jsem jediný negativní názor. Diskutoval jsem tam se stovkami lidí. Ostatně fotografie jsou i na mých sítích, takže doslova stovky lidí - půlka fotek se ani nevešla už na Facebook, protože umožňuje dát jenom sto fotografií. Těch fotek bylo několik set, na každé dva až tři lidi. Takže samozřejmě tak to je, děkuju moc občanům za tu podporu a velmi si toho vážím. A tak jako každý víkend, opět vyrážím každý víkend za občany a budeme v tom pokračovat, v té kontaktní kampani. Je to tak, mám zpětnou vazbu od občanů pravidelně, takže je to tak, jak tady říkáme. Minimálně naši voliči s námi plně souhlasí a my budeme hájit jejich zájmy. Takže je to tak a ty vaše řeči, těm se občané smějí - když někdo řekne, že nechce válku, tak řeknete, že je proruský nebo proputinovský (Se smíchem.). Já už se tomu musím taky smát, občané se tomu smějí úplně veřejně. Ptají se, kdy přijde Fiala do toho města, kdy přijde na akci, se ptají, aby mu to mohli říct do obličeje přímo, ale nepřijde, nechodí. Předem aranžované akce, co mám informace, tam někde jde a pak odejde, ale aby šel spontánně do davu lidí, do tisícového davu lidí a získal zpětnou vazbu, tento typ akcí zatím vynechává premiér. Ale lidé se ptají, ptají se mě vždy na každé akci: Kde je premiér? Kde je ministr vnitra Rakušan? ptají se, s nimi by si rádi promluvili. Ale nejdou.

To, co ale dělají představitelé vládní pětikoalice, že mi třeba poslanec TOP 09 věší na můj plot doma nějakou visačku - byl to poslanec Kolář z TOP 09, a ještě se u toho fotil, aby šikanoval moji rodinu a obtěžoval dokonce i doma. Ano, byl to poslanec Kolář, který věšel visačku SPOLU, visačku SPOLU pověsil na plot a u ní se vyfotil, u mého plotu. Kolář, poslanec Kolář z TOP 09. Jeho otec je tuším poradcem prezidenta Pavla. Takže tohleto jsou metody, takové ty fašistické metody, totalitní metody těchto poslanců. Když už nemají argumenty, tak obtěžují politickou konkurenci doma a poštvávají tam občany proti politickým protivníkům. Mě by nikdy nenapadlo, že bych udělal opak, že bych šel domů k nějakému poslanci, vyfotil jeho dům a dával to na internet. Dělal to jeden poslanec z KDU-ČSL, nebudu ho jmenovat, ale on to moc dobře ví, protože tady sedí v sále. Také dával na internet moje bydliště, aby šikanoval, protože nejsou argumenty. To jsou metody fašistů - novodobí fašisti. Když není názorový souboj, takovýmhle způsobem veřejně na svých profilech sdílí bydliště politického oponenta. Tak vy už jste arogantní, vy už jste přehlíživí, a budu o tom mluvit i dál, o tomhletom, aby občané věděli, co dělají poslanci vládní pětikoalice, jakým způsobem se chovají. Já jsem to vydržel a vydržím to, ale budu o tom vždycky mluvit. Vždycky o tom budu mluvit! Tak.

Mimochodem, poslanec Kolář, když už o něm mluvím, není to ten, který na mě dával trestní oznámení, že jsem proti přijímání migrantů? Ano, je to on. Je to on, Praha 6. Dal na mě trestní oznámení, který policie hodila do koše. Hodila ho do koše, ani mě nepředvolali, nic, k smíchu. Jenom aby před volbami poškodil SPD, tak na mě dal trestní oznámení, že jsem proti přijímání nelegálních migrantů. Pamatuju si na to dobře. Takže takováhle bandička, to je takováhle partička, to je paní Pekarová, TOP 09 a někteří poslanci lidovců, ale to tak prostě je. To jsou vaše metody - padesátá léta, perzekuce, šikana, když nesouhlasíte s názorem, tohleto jsou vaše metody. Toho lidovce nebudu jmenovat, protože mi za to nestojí. Přesně, on to ví, to teď slyší, co předváděl a předvádí. Takže takto to je, ale pojďme dál.

Ale mám obavu z jedné věci, protože mám informace, a už jsem tady o tom mluvil, že právě ministr vnitra Vít Rakušan chystá nějaká opatření proti opozici, a bude k tomu zneužívat státní aparát. A budou, jsou to opatření v podobném duchu, ale ještě mnohem tvrdší, zneužití státní správy vůči opozici. Takže to si nechám, až to přijde. Ono už to začalo trošku, ale proto, že čím víc vám to klesá, tak tím víc budete používat takovéto fašistické metody. Bude to děsivé, je to strašná špína, já bych se k tomu nikdy nesnížil, ale vy tímto způsobem se chystáte postupovat. Takže musím se na to připravit, že budu terčem odporné kampaně - odporné kampaně, která nemá nic společného s názorovým soubojem ani se soubojem idejí a vizí. Tak to bohužel je a musíme to zvládnout spolu s našimi voliči, kteří samozřejmě vaši vládní pětikoalici nechtějí. A znovu říkám, že řešením by byly rychlé předčasné volby. Já jsem někde slyšel - je to už pár let - že volby stojí asi miliardu korun, ale vzhledem k tomu, že vy už jste způsobili škodu 1,2 bilionu korun - se snažíte udělat škodu, anebo už jste to částečně udělali - tak si myslím, že by to bylo rychlé vysvobození České republiky od vaší hrůzovlády. Takže tohleto je další věc.

Teď, když už jsem u těch poslanců, jak to tedy je s tím mým předvoláním na bezpečnostní výbor? Poslanec Lacina ze STAN, opět Praha 6, to jsou ti, co v minulém volebním období vládli tady, pan Kolář s panem Lacinou, TOP 09 se STAN, vládli v Praze 6, kde bydlím, a jak tady šikanují obyvatele Prahy 6, přestože byli ve vedení města, tak ještě šikanují občany, co tam bydlí, a věší jim tam visačky a fotí se u toho. Neskutečné chování, jak se starosta takhle může chovat vůbec? Ale právě ten pan Lacina ze STAN, který byl místostarostou Prahy 6 tady s panem Kolářem, který byl starosta, přece tady minulý týden říkal v médiích na Primě, že prý budu muset vysvětlovat své výroky ohledně Ukrajiny. Nespecifikoval, jaké měl na mysli, nic špatného jsem nikdy neřekl, za vším si stojím a naši voliči také. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP