(9.50 hodin)
(pokračuje Jana Mračková Vildumetzová)

Chtěla bych požádat o předřazení bodu číslo 116, a to jako první bod, ale za ty body, které tady dnes už přednesli moji kolegové z klubu, popřípadě bych chtěla dát hlasovat ještě jako bod po tom třetím čtení, to znamená po tom sněmovním tisku, je to tam přímo napsané, paní místopředsedkyně, ale teď to číslo nevím, 446? - to znamená, po tom tisku, který budeme projednávat ve třetím čtení. Děkuju vám za podporu tohoto návrhu.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Paní poslankyně, prosím, ještě vydržte, musíme si ujasnit ta čísla. Vy jste navrhovala, že byste chtěla předřadit bod číslo 116, což je podle aktuálního programu... je to v bloku Smlouvy - druhé čtení. (Poslankyně Mračková Vildumetzová: Ne, ne, ne, ne.) Tak jenom vydržte, já vám řeknu: je to bod 101.

 

Poslankyně Jana Mračková Vildumetzová: Tak vidíte, jak jsme se posunuli. A je to sněmovní tisk číslo 451.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: A vy si to přejete zařadit jako první bod.

 

Poslankyně Jana Mračková Vildumetzová: Jako první bod, ale po těch bodech, které přednesli moji kolegové, anebo jako třetí bod, to znamená, aby se to projednávalo... nebo jako druhý bod po tisku 443, který dnes budeme projednávat ve třetím čtení. Děkuji vám.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Ano, děkuji za upřesnění.

Vyčerpali jsme všechny přihlášky ke změně schváleného pořadu 74. schůze a nyní bychom přistoupili k hlasování. Přivolám kolegy z předsálí. Zaznamenala jsem žádost o odhlášení. Všechny vás tedy odhlásím a poprosím vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami.

A mám zde dotaz, zda bychom mohli hlasovat body, které navrhl pan předseda Benda, jedním hlasováním, nebo je zájem hlasovat každý zvlášť? Ano, dobře, tedy budeme hlasovat každý bod zvlášť.

 

Pan předseda Benda navrhuje, aby bod číslo 127, sněmovní tisk 443, což je organizace a provádění sociálního zabezpečení, byl zařazen jako bod první.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 103, přihlášeno 145 poslanců a poslankyň, pro 141, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Další návrh pana předsedy Bendy je předsunutí bodu číslo 129, sněmovní tisk 409, což jsou investiční pobídky, přesunout, navrhuje tento návrh jako bod číslo 4.

Zahajuji hlasování (číslo 104) a táži se, kdo je pro?

 

Moment, ve vašich podkladech je... Ano, omlouvám se.

 

Ještě tedy jednou, bod číslo 4 se navrhuje jako bod číslo 2.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro? Omlouvám se, toto hlasování (číslo 105) považuji za zmatečné. Pardon. Ano, i to minulé hlasování (číslo 104) prohlašuji za zmatečné.

 

Nyní tedy hlasujeme o přesunutí bodu 4 jako bod číslo 2.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 106, přihlášeno 148 poslanců a poslankyň, pro 147, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Nyní budeme hlasovat o tom návrhu pana předsedy Bendy, který navrhuje, aby bod číslo 5, což je sněmovní tisk 403, je to zákon v oblasti krizových stavů a státních hmotných rezerv, navrhuje ho zařadit jako bod 3.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro?

Hlasování číslo 107, přihlášeno 148 poslanců a poslankyň, pro 146, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Nyní hlasujeme o návrhu opět pana předsedy Bendy, který navrhuje zařadit bod číslo 6 jako bod 4, a je to sněmovní tisk 367, jsou to úložiště radioaktivního odpadu.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro?

Hlasování číslo 108, přihlášeno 148 poslanců a poslankyň, pro 143, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Nyní opět návrh pana předsedy Bendy, který navrhuje, aby bod 7 byl zařazen jako bod 5, je to sněmovní tisk 383, což je rejstřík trestů.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro?

Hlasování číslo 109, přihlášeno 148 poslanců a poslankyň, pro 146, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Dalším návrhem pana předsedy Bendy je, aby bod číslo 11 byl zařazen jako bod číslo 6, je to sněmovní tisk 430, což je zákon o výkonu zajištění majetku a věci v trestním řízení.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro?

Hlasování číslo 110, přihlášeno 148 poslanců a poslankyň, pro 144, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Dalším návrhem pana předsedy Bendy je předřazení bodu číslo 8 jako bodu číslo...

Paní místopředsedkyně Richterová k hlasování. Prosím, máte slovo.

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji. Pouze pro záznam, hlasovala jsem pro, na sjetině mám proti, nezpochybňuji hlasování. Děkuji. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP