(14.00 hodin)

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji pěkně. Vnímám, že tady již není zájem nikoho dalšího se přihlásit, takže rozpravu končím. A tímto se dostáváme k prostoru pro závěrečná slova. Pan ministr.

 

Místopředseda vlády a ministr vnitra ČR Vít Rakušan: Děkuji za zajímavou diskusi ve všech čteních a žádám vás o podporu tohoto návrhu zákona. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji pěkně. Pan zpravodaj - je zájem, nebo nikoliv? Já jen upozorňuji, protože právě uplynula 14. hodina, že k hlasování přikročíme v příštím bloku vymezeném pro třetí čtení.

 

A co je třeba nyní ještě učinit? Vyřadit zbývající neprojednané body schváleného pořadu 78. schůze Poslanecké sněmovny.

Takže já zahajuji hlasování. Kdo je pro vyřazení doposud neprojednaných bodů schváleného pořadu 78. schůze? Nechť zmáčkne tlačítko. Kdo je proti?

Hlasování číslo 131 se účastnilo 150 hlasujících, pro 118, proti čtyři. Konstatuji, že jsme tímto vyčerpali schválený pořad 78. schůze Poslanecké sněmovny, a já tuto schůzi končím.

 

Na závěr znovu připomínám, že v sobotu 28. října zde bude probíhat den otevřených dveří, takže poprosím, abyste si opravdu všichni ze svých lavic uklidili veškeré materiály. Přeju všem klidný zbytek dne.

 

(Schůze skončila v 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP