(13.40 hodin)

 

Poslankyně Alena Schillerová: Děkuji za slovo, paní předsedkyně. Právě přemýšlím, mám takové dilema, protože mě ten čas do 14. hodiny stačit nebude. A abych teď přerušovala svůj projev uprostřed a zase se k němu vracela, mi nepřipadá úplně taky vhodné. Ráda bych ho řekla, protože jsem si ho připravovala, tak bych ho ráda řekla v celku, protože jsou tam nějaké myšlenky, které na sebe navazují. Takže teď přemýšlím, jak to vyřešit. A nenapadá mě jiné řešení, než že vezmu pauzu, protože já...

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Jakožto předsedkyně klubu samozřejmě máte možnost o ni žádat.

 

Poslankyně Alena Schillerová: Protože já v tuto chvíli, mně skutečně těch dvacet minut, co zbývá, stačit nebude. A abych to dělila a potom to četla znovu zase celé, to mi připadá taky hloupé. Myslím si, že všichni si rádi zajdou na oběd. My, co máme organizační výbor, taky. Takže já s dovolením beru pauzu na jednání klubu hnutí ANO do 14 hodin, ale je to z těchto důvodů, které tady vysvětluji. Není to nic obstrukčního. Je to proto, že chci svůj projev říci celý. Děkuji za pochopení.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Samozřejmě na to máte právo. Vyhlašuji přestávku na jednání klubu hnutí ANO na dvacet minut, tedy to znamená do 14 hodin, tehdy ale začne běžná pauza, kterou už máme naplánovanou, a proto se tady sejdeme v 15 hodin.

Členy organizačního výboru tedy prosím, aby se ve 14 hodin dostavili na jednání.

 

(Jednání přerušeno ve 13.41 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP