(17.00 hodin)

 

Poslanec Aleš Dufek: Druhé hlasování bude o návrhu E, to znamená, to je kolega pan poslanec Cogan a další. Pokud tento návrh bude schválen, všechno ostatní je samozřejmě nehlasovatelné. Takže hlasujeme o návrhu pana poslance Cogana, o návrhu E.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro? (Hlasy ze sálu, že zapomněla na stanovisko navrhovatele.) Pardon, stanovisko navrhovatele? (Souhlas.) Ano, hlasování číslo 36 prohlašuji za zmatečné.

 

Stanovisko garančního výboru? (Garanční výbor nedoporučuje.)

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 37, přihlášeno 184 poslanců a poslankyň, pro 66, proti 54. Návrh byl zamítnut. Prosím, pokračujte, pane zpravodaji.

 

(O slovo se hlásí poslanec Cogan.) Námitka k hlasování, nebo...? Procedurální návrh, prosím.

 

Poslanec Josef Cogan: Nejedná se o procedurální návrh v tom smyslu. Jedná se o to, že bych rád požádal o 15 minut na jednání klubu. (Námitky ze sálu, že to není možné.) Dohadovali jsme se, že mezi hlasováním a jednotlivými body, nikoliv v tom bodu přímo. Pokud jsou například námitky nebo tak, tak to nelze, ale mezi jednotlivými body, které se hlasují, lze si vzít pauzu. Takže znovu navrhuji, nebo beru si 15 minut pro jednání klubu STAN.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Ano, já tedy vyhlašuji přestávku na dobu 15 minut, tedy do 17.15 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 17.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP