Středa 28. února 2024

(14.20 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Prostě šílený úplně! To je ODS. To je ODS, eurohujerská strana, prounijní strana, která je prostě liberální prounijní strana, je to úplně jiná strana, než to bylo někdy programově před nějakými dvaceti třiceti lety.

Tady bych jenom připomněl, když už jsem u ODS, protože vy to tady podporujete, ten migrační pakt EU, protože váš premiér Petr Fiala, přiznal to tady i Vít Rakušan, že to konzultoval při tom červnovém hlasování loni, když jste tady při té mimořádné schůzi to dokonce přiznal, že jste si telefonovali s premiérem Fialou, že jste to ještě konzultoval. Takže premiér Fiala z ODS přímo odsouhlasil, ještě si to pan ministr prý přeprověřoval, tak přímo souhlasil s tím, abyste souhlasili s migračním paktem EU loni v červnu. Pan ministr vnitra to tady říkal. Tady jste to říkal ve Sněmovně, já si to pamatuju. Za ODS. Pan premiér Fiala dokonce dal pokyn, aby byl pro migrační pakt EU. Takže pan ministr vnitra Rakušan zvedl tu ruku, byl pro, v rámci toho procesu. ODS je otevřeně proimigrační strana. Samozřejmě TOP 09, STAN a KDU-ČSL a Piráti, o těch nemluvím, protože ti jsou proimigrační od začátku a nikdy se za to nestyděli. Ti to přiznávají, že jsou pro euro, pro migraci. Jasně. U Pirátů víme, jak ještě pan předseda Bartoš měl ten transparent, 2015, demonstrace, Uprchlíci vítejte. Tam byl na demonstraci, kde byl ten transparent. Uprchlíci vítejte. Takže je vítal v Praze na Pražském hradě, před Pražským hradem byla ta demonstrace. Takže otevřeně vítal migranty. To byla ta migrační vlna 2015. To je šílený, jo?

Ale tady mluvím o ODS. O ODS je potřeba hovořit. Protože se blíží evropské volby, volby do Evropského parlamentu se blíží, červen, a ODS kandiduje v koalici SPOLU. To znamená, ODS kandiduje společně s TOP 09 a s KDU-ČSL. Takže je potřeba říkat, a my to budeme říkat pořád dokola, protože to je pravda, že ODS kandiduje v koalici SPOLU, která prosazuje euro, prosazuje migraci, prosazuje přijímání migrantů, samozřejmě cenzuru a tak dále. Když se podívám na ty vaše spolukandidáty z TOP 09, tak to je tedy síla, jakým způsobem oni hlasují a co tam říkají v tom Evropském parlamentě. Takže být s takovými lidmi na kandidátce, to je úplně jasná politika.

Takže já bych tímto samozřejmě chtěl nabídnout zklamaným voličům ODS našeho lídra SPD, ekonoma, vysokoškolského pedagoga, bývalého europoslance, pana doktora Petra Macha, který celoživotně zastává konzervativní euroskeptické hodnoty. Pan doktor Petr Mach, ekonom, vysokoškolský pedagog, bývalý europoslanec, to je lídr kandidátky SPD. Moc si budeme vážit hlasů voličů ODS, kteří nejsou spokojeni s tím, že v koalici SPOLU vaši kandidáti budou prosazovat euro, dokonce jste v jiných frakcích v Evropském parlamentu, takže my máme v čele naší kandidátky jasnou konzervativní personu, jasnou euroskeptickou personu. Pan doktor Petr Mach. Ano.

A stejně tak si budeme moc vážit hlasů Svobodných. Tak to prostě je. Můžu garantovat našim voličům, že naše postoje jsou pevné a neměnné a naše postoje v Evropském parlamentu, proto jsem také jmenoval teď třeba to už jenom to poslední hlasování na tom zemědělském výboru, jak hlasuje ODS a koalice SPOLU proti České politice, proti českým zemědělcům a proti našim zájmům. No to je prostě šílené. No prostě eurohujeři! Prostě vy nehájíte zájmy České republiky. Paní Vrecionová, ano, teď tam hlasovala. V tom Evropském parlamentu, v tom evropském výboru, v těch výborech nemůžou být všichni europoslanci, že jo, je to jako tady ve výborech. Jenom pro ty, kdo nevědí, tak jsou tam teď tři za Českou republiku a zrovna tito tři. Jeden zástupce se zdržel, Ivan David byl proti, logicky, to je jasný, proti tomu, abychom poškozovali české zemědělce a české spotřebitele. Jaká Moldávie a Ukrajina? My nejsme ani ukrajinská vláda, ani nehájíme zájmy Ukrajiny. Mně je Ukrajina úplně šumafuk. Mě zajímá český občan. Mě zajímá, co je prospěšné pro českého občana. A pokud je to prospěšný, tak je potřeba si sednout ke stolu a jednat a hledat vzájemná stanoviska. Ale kdo je jenom přítěží a ještě nám tady škodí, tak pro takové partnery my hlasovat nebudeme prostě. My jsme principiální. My nejsme kam vítr, tam plášť.

Takže pan doktor inženýr Petr Mach, to je náš lídr a budeme moc rádi a budeme si vážit podpory.

Migrační pakt je další důvod, proč si myslím, že je třeba vyhlásit referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie, aby sami naši občané mohli rozhodnout o své budoucnosti ve své zemi. Proto součástí i našeho volebního programu pro volby do Evropského parlamentu máme tam důležitou větu - chceme právo na referendum o vystoupení či setrvání v EU, o euru chceme také právo na referendum, o migračním paktu chceme právo na referendum. Prostě chceme referendum, aby občané samo rozhodli. Ale vládní Fialova vládní pětikoalice je proti referendu a tady je faktem, že hnutí SPD je jedinou stranou v parlamentu, která takové referendum prosazuje. Strany vládní pětikoalice a hnutí ANO referendum o EU odmítají.

Jen si tu nahlas zopakujme, jaké jsou ty evropské hodnoty, a to bez odkazu na stejnojmennou organizaci gay pornoherce Jakuba Jandy, placenou státem. Ty hodnoty se jmenují Green Deal, migrace, islamizace, cenzura, likvidace evropských hodnot a válka s Ruskem. Vy všichni, kdo máte zdravý rozum, prosím, zamyslete se. Evropská unie je nereformovatelná. A věřte mi, neexistuje síla přetlačit lobby v Bruselu, která se prostě rozhodla zničit evropské národy. Já se omlouvám, viděl jsem, jak to tu zašumělo, ale Jakub Janda, to je ta nezisková organizace, jmenuje se Evropské hodnoty. To je ten člověk. Samozřejmě tady ten náš Jakub Janda, sportovní hrdina a šampion ve skocích o lyžích, to je někdo jiný a toho si vážíme. A je jedno, že jste za jinou stranu. Prostě jste podával skvělé výkony a skvěle jste reprezentoval. K tomu já mám úctu a obdiv a rád jsem se na vás samozřejmě koukal.

Takže myšlenka na reformu EU je lákavá, ale zcela nereálná. O reformě EU mluvili zástupci ODS již před dvaceti lety. A nejenže k ní nedošlo, ale naopak jsme svědky přímého ničení evropských národů hordami nelegálních migrantů a dalšího utahování šroubů.

Tady bych se u toho zastavil, protože mluvíme o migračním paktu EU a volby do Evropského parlamentu jsou hned začátkem června. Tak tady je přesně vidět ta politika ODS. Ta zcela naivní politika ODS, kde prostě vůbec nevíte, která bije, protože právě Jan Zahradil - a ODS tvrdila už před dvaceti lety, že budete reformovat EU, a proto jste chtěli, aby vás lidé volili. Já jsem tenkrát ještě nebyl v politice a už jsem říkal svým přátelům, že EU je nereformovatelná. A potom, co dvacet let ODS tvrdí, že budete reformovat EU a že je třeba reformovat EU, a tvrdí to i pětikoalice, tyhlety nesmysly, kterými se snažíte oblbnout občany, tak k čemu došlo? K jaké změně v EU došlo po dvaceti letech? Nejenom že není reformovaná, nejenom že k žádné reformě nedošlo, že jste jenom obelhávali lidi sliby, ale došlo k tomu, že tady je Green Deal, o kterém se vůbec nemluvilo v okamžiku referenda o vstupu České republiky do EU. Nikdo o ničem takovém nemluvil, že se budou zdražovat energie tímto způsobem, o téhle šílené zelené politice, která vůbec neodpovídá našim možnostem, a Evropa se stává nekonkurenceschopnou vůbec. ***


Související odkazy


Videoarchiv14:20


Přihlásit/registrovat se do ISP