(14.20 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

To znamená, já si myslím, že by se ty lodě měly vytlačovat zpátky, ale to už je riziko potom těch nelegálních migrantů. To přece není naše riziko. Oni vědí, že dělají nelegální věci. A my máme přece právo chránit svoji bezpečnost a chránit naše území před těmi hordami nepřizpůsobivých afrických a islámských migrantů.

Já tady nechci, aby to bylo jako v Hamburku před týdnem, že tam prostě mladí muslimští migranti, ovšem často s německým občanstvím už, potomci migrantů a migranti, tak tam vyhlašují chalífát. A korunu tomu teď nasadila ta členka rady veřejnoprávních médií, ta muslimka, která nejenom že neodsoudila vyhlášení chalífátu, ale ještě to podporuje! To je muslimka s německým občanstvím, která už se tam narodila, zahalená v šátku, za veřejnoprávní média - a oni ji nemůžou ani odvolat, protože na základě právě té přehnané benevolence ona je zástupkyní právě nějaké organizace, která má právo nominovat do těch veřejnoprávních médií, do té rady. Takže oni se jí teď nemůžou - s tím nikdo nic nemůže dělat. Už mají trojské koně tam prostě! Nic s tím nemůžou udělat. Oni se těch migrantů nemůžou zbavit. Mají tam somálského piráta, kterého se také nemůžou zbavit a vesele sosá dávky. Tímto směrem to chce přesně dovést Fialova vládní pětikoalice. Mimochodem i ohledně těch médií, vzpomínám tady na váš návrh. Vždyť je to kdy? Vloni to bylo, ne? Předloni? Kdy vy jste chtěli, to bylo tuším ze Senátu, ale byli to vaši senátoři vládní, možná to byl i tady pan Baxa, ministr kultury, ale prostě byli to z pětikoalice lidi, z vaší, tak navrhovali, aby členy mediálních rad nevolili tady poslanci, na návrhy tady, že projde to sítem tady, ale aby přímo to tam navrhovaly jenom určité tyhlety neziskové organizace. A vy jste v podstatě téměř ztratili už vliv na to, to znamená, nikým nevolení lidi by v podstatě dosazovali členy mediálních rad. To je přesně ten německý model, s kterým teď jsou problémy!

Takže takhle to nejde, protože... Já neříkám, že by se něco mělo politizovat, to jste zpolitizovali vy teď, ty mediální rady, vy jste to zpolitizovali, ale přece není možný, přece tady je aspoň nějaká minimální odpovědnost za to, že jsou tady lidi, kteří jsou zvoleni občany, takže občan má možnost si ty naše kroky potom vyhodnotit ve volbách nějakým způsobem. Ale aby nikým nevolení lidi tímto způsobem ovládli veřejnoprávní média, to přesně vidíme, kam to jde. Kam to došlo v Německu.

Mimochodem to, jak se v Německu napadají teď ti politici, to je zajímavé, jak se to teď v Německu řeší, když se napadají vládní politici. Ale když běžně napadali za uplynulých mnoho let, napadali politiky AfD mimochodem, tak to všem připadalo normální, těm sluníčkářským politikům! To je vlastně ekvivalent Fialovy vládní pětikoalice. Všem vlastně v podstatě to přišlo normální, nikdo se nevymezil. To znamená, když například jsou známé kauzy, kdy například měla problémy dcera politika AfD na střední škole jenom proto, že má tátu v AfD, nebo například v Drážďanech do kina šel politik AfD a oni ho odtamtud vyhnali, z toho kina, jenom proto, že je za AfD. Prostě to je přesně to. Jenom dát ještě tu hvězdu, onálepkovat někoho, protože má jiný názor. A teď nemluvím o nějakých, teď co se řeší kolem AfD. Já říkám o tom, jak teď se všichni diví, že právě tuhletu politiku jako v Čechách, tuhle nenávistnou politiku, začala tady vládní pětikoalice vůči opozici, nenávistnou politiku, štvavou politiku, nenávistnou politiku, a teď se najednou diví ti vládní politici v Německu, protože se vítr obrátil a lidi už mají té vlády dost, hlavně těch zelených tam mají dost, to jsou Piráti, že ano, v Čechách, jinými slovy, a té sociální demokracie tam mají dost, protože samozřejmě zdražení, že ano, energetická krize, recese a tak dále, najednou se to dotklo samozřejmě peněženek Němců, tak ti nestačí zírat, tak samozřejmě se ta zloba teď, protože to, jaký vlastně ten standard nastavila ta vládní pětikoalice, tak teď se to vrací jim.

Takže je to přesně tak, jako když poslanec KDU-ČSL nebo poslanec TOP 09 Kolář schválně zveřejňovali můj dům, fotili se před ním, třeba ten Kolář z TOP 09, zveřejňovali to, aby poštvali názorové oponenty proti mému bydlišti, přestože tam bydlí i moje rodina, je to všeobecně známé, tak tyhle fašistické metody vládní pětikoalice se vám ale jednou vrátí, protože lidi už toho začínají mít také dost. A zcela oprávněně! Lidi proto, že vy děláte tuhle nenávistnou politiku, já jsem v životě nevyzýval k tomu, ani by mě to napadlo, vyfotit se před vaším bydlištěm a dát to na internet a říct: tady bydlí politik KDU-ČSL, tady bydlí politik TOP 09, tady a tady přesně bydlí, aby mu tam šli lidi nadávat a vyhrožovat jeho rodině. To je politika Fialovy vládní pětikoalice, tyhle fašistické metody.

Ale znovu říkám, všeho do času! Vy tu strunu už napínáte tak, že ona jednou praskne, a pak se to bude stávat i vám. Já to vydržím, protože já cítím podporu našich voličů a ta mě drží. Ale tyhle fašistické metody přesně dělá Fialova vládní pětikoalice a jednou se vám to vrátí. Ostatně vím, tak to vím úplně, že i představitelům vlády přibývá výhrůžek smrtí samozřejmě a přibývá prostě těchto výzev. A ta situace není radostná, protože lidi už nemají peníze, jsou zoufalí, stoupá počet sebevražd, lidi už neví kudy kam často, stoupá počet exekucí za vaší vlády, protože lidi nemají peníze. Já už jsem na to tady upozorňoval před dvěma lety. Vy s tím nic neděláte. My jsme aspoň navrhli tady zestátnění exekutorů, navrhli jsme i další kroky. Hlavně aby lidi měli víc peněz. A to jste nám tady zamítli všechno.

Takže musím říct, že to, jakým způsobem vaše vládní pětikoalice napíná tu strunu úplně k prasknutí, že už to miliony lidí nemůžou vydržet - sociálně, finančně - tak opravdu na to včas upozorňuju. A viníkem budete pouze vy, jako těch důsledků. Bohužel je, že to může způsobit skutečně velké problémy v celé České republice, tahleta atmosféra. Já jsem vás opakovaně vyzýval, abyste přestali útočit na moje bydliště, co vy s oblibou děláte. Ano, je to KDU-ČSL a TOP 09. Tam jsou ti poslanci, kteří se tímto způsobem chovají. A odměnou poslanci Kolářovi je volitelné místo na kandidátce do Evropského parlamentu za toto chování TOP 09. Tak ale to tak jako samozřejmě dokládá tuhle věc.

Mimochodem, vždycky jsem tady slyšel nějaké útoky KDU-ČSL, ale že jste se nevyjádřili k tomu, že odsoudili, že soud odsoudil vašeho europoslance Zdechovského? To je lídr vaší kandidátky KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Byl soudem odsouzen teď aktuálně, tak mi chybí to vyjádření KDU-ČSL. Vy jste tak horlivě tady chodili vždycky na mikrofon, abyste útočili na ostatní. Vaše jednička do Evropského parlamentu byla odsouzena soudem. Tak kdy se k tomu vyjádříte? Takže váš lídr je soudem odsouzený. Soudem odsouzený lídr, jednička kandidátky KDU-ČSL pro volby do Evropského parlamentu, je soudem odsouzený člověk! To je neuvěřitelný! Vy tady vždycky mistrujete ostatní, tak když tedy budu mluvit těmi slovy, co vy tady vždycky říkáte ostatním, tak by měl převzít snad politickou odpovědnost a nějak byste to měli řešit, ne? v KDU-ČSL? Protože mít soudem odsouzeného člověka jako jedničku kandidátky, jako lídra kandidátky KDU-ČSL, to je tedy opravdu unikát tedy, musím říct! To je unikát. Soudem odsouzený člověk! To je neuvěřitelný úplně. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP