(14.40 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Samozřejmě, protože na mě není žádný argument, protože jsem nic nikomu neukradl, nikdy jsem nebyl souzen, nikdy jsem nebyl ani obviněn z ničeho. Já jsem žádný kriminální čin nedělal. Jo, za názory, to jo, to tady ještě probíhat bude v České republice. Něco řeknu, a pak někdo řekne a pak se někdo soudí. Ale nikdy jsem neměl žádnou trestní kauzu samozřejmě a nikdy jsem nic špatného nikomu neudělal. Takže vytahujete tyto argumenty. A já jsem tenkrát argumentoval, protože jsem se informoval u té švýcarské strany. Ale jak jako černá a bílá? To znamená, říct, že v Metru je černý pasažér, je rasismus? Říct, že je někdo černá ovce v kolektivu, to je rasismus? To snad ne. To je přece normální příměr. Tímto způsobem se jakoby převrací tady... a za každou cenu ti zastánci migrace, ti, co chtějí migranty do České republiky, což je Fialova vládní pětikoalice a ta provládní média typu Seznam Zprávy, aktivisti v České televizi a další, tak převrátí, co můžou. Ale já neustoupím. Já nikdy neustoupím z toho, co tady deset let prosazuju, protože je to moje téma. Je to téma, které celou dobu říkám, a věřím tomu, že prostě přijímání migrantů do Evropy a do České republiky je konec. Bude to zkáza České republiky! A po těch deseti letech vidíte, že mi čas dává plně za pravdu.

A teď vám řeknu ještě jednu věc. A zase si na mě vzpomeňte, jestli si někdo bude chtít vzpomenout. Ale oni si to tito lidi, kteří prosazují migraci, nechtějí připustit, že Okamura měl v těchto tématech vždycky pravdu. Teď po tom migračním paktu totiž nastoupí další věc. Tlak na to, aby sociální podpora a dávky pro migranty byly plošné stejně v celé Evropské unii. Nebo aby se minimálně zvýšily v těch zemích střední a východní Evropy tak - vzpomeňte si na to, že vám to tady říkám, že toto budou další kroky, o které se budou snažit, pakliže Evropská unie bude pokračovat tak, jak bude pokračovat. To znamená, aby došlo zároveň k přirozenému přerozdělování těchhle afrických a islámských migrantů i do střední a východní Evropy. Aby padl ten argument, že oni k nám vlastně nechtějí. Nejenom že to není pravda, že když připomenu to odporné znásilnění v Lukavci u Terezína nezletilé české dívky. Africký nelegální migrant přišel k nám a za bílého dne šla nezletilá dívka pouze z vesnice do vesnice, za bílého dne, a on ji tam znásilnil brutálně. Já jsem na to hned upozornil, vzpomeňte na tu kauzu, kdy mě tady začal šikanovat Český rozhlas, redaktorka a začala říkat, kde mám důkazy a co to má znamenat. Udělali zase štvavou kampaň proti mně všechny sluníčkářské deníky, a pak se po dvou dnech ukázalo, že Okamura měl pravdu, že to byl islámský nelegální migrant, protože jsem měl tu informaci interně. A poštvali tady proti mně všechna možná tahleta sluníčkářská média. A jak to dopadlo? Dostal dva roky za to. A protože prý je psychicky nemocný, tak že se má léčit. Za naše peníze? Vykastrovat by ho měli! (Poslanec Brázdil z pléna: Správně.) Teď by se mi chtělo říct sprosté slovo, ale už bych byl zase napomenutý. Hajzla jsem chtěl říct. Jako jo. (Předsedající: Pane předsedo, skutečně nepoužívejte vulgární slova.) No, vždyť jsem to říkal, že budete reagovat. (Předsedající: Ano, avizoval jste to a myslel jste to správně.) Já vím, že musíte. Já vím, že musíte.

Ale protože nelegální africký, islámský migrant tady šáhne na naši nezletilou holku za bílého dne, která jde z vesnice do vesnice, brutálně ji znásilní, pak mu soud dá ještě dvouletý trest, pak se tedy došlo k odvolání, protože my jsme to tlačili mediálně, lidi už se začali bouřit, že jo? - a pak dostal čtyři roky. Čtyři roky? A ještě budeme platit nějakou léčbu? Jakou léčbu? To znamená, řekl jsem tvrdší slovo, ale je to zcela adekvátní slovo. Co za to ta holka může, když je doma a jde z vesnice do vesnice? A to je všechno výsledek té vaší migrační politiky té Evropské unie, kterou vy tady podporujete! To je pak ten migrační pakt EU. Ten migrant, jak víte, tak už byl, byl to kriminálník, který byl právě propuštěn v Německu, v Sasku, a přešel hned po propuštění na naše území. To je výsledek téhleté politiky. A takových kriminálních činů, jak víte, bychom mohli pokračovat. Je toho plná západní Evropa. Plná západní Evropa je toho. Dnes a denně! Dnes a denně!

Včera jsem zveřejnil fotografii z Bruselu na mých sítích, může se každý podívat, kde je plná ulice zahalených muslimek. A neinformovaného člověka okamžitě napadlo, a já jsem tu fotografii zveřejnil ještě také už jako podobnou v minulosti, tak si mysleli, že to je jako Orient, nebo že to je Blízký východ. No ne, to byl Brusel. To je Brusel. Tam ani nevidíte v tom davu jiného člověka než muslima v těch muslimských čtvrtích. A my tady nechceme, my se přece rádi podíváme, cestujeme rádi určitě, já tedy moc ne, protože na to nemám čas, ale rád bych zase někdy cestoval, a proč se nepodívat do Egypta? Památky. Já jsem tam byl také. Proč se nepodívat někam jinam? Ale už je to hodně dávno, je to patnáct let třeba, před vstupem do politiky, teď nemám čas už moc. Ale vždyť je to pěkný. Přece my nemáme nikdo nenávist vůči Afričanům, muslimům a takhle. Ale přece to neznamená, že budeme podporovat nelegální migraci těchto lidí k nám do Evropy a do České republiky. To je přece úplně něco jiného.

Takže to jsem také zaznamenal v minulosti zoufalé tyhlety argumenty. To přece není pravda vůbec. Není to nenávist k jiným národům. Naopak je to ochrana nás samotných. Je to láska k našemu národu, k naší zemi, že chceme, aby tady bylo bezpečno. Ne abyste to zdevastovali, tak jak to děláte vy.

Tohleto je opravdu... ta kriminalita u těchhle migrantů a jejich potomků z těchto zemí je samozřejmě násobně vyšší a v Německu už o tom otevřeně mluví i statistiky. Já už jsem na to ale v minulosti upozorňoval. A to nemluvím o tom, že tihleti migranti z těchto zemí, že mají v poměru samozřejmě i k původnímu obyvatelstvu Evropy, že mají mnohem vyšší poměr, co se týče závislosti na sociálních dávkách, čerpání sociálních dávek, že zatěžují i systém a je tam samozřejmě i mnohem vyšší kriminalita.

Mimochodem jsem viděl, ale to už je tak tři roky, statistiky porodnosti, tuším, že to byla Francie, nebo je to tak pět let možná, a oni mají mimochodem muslimské matky, ty rodiny mají i násobně vyšší porodnost. Mě to až zaskočilo. Nevím, jestli to číslo si pamatuji dobře, ale bylo to snad až osm dětí na matku. To znamená, oni samozřejmě úplně přebijí to původní obyvatelstvo tou natalitou a prostě přebijí... a v podstatě vytlačí postupně evropské obyvatelstvo z toho našeho kulturního prostoru. To samozřejmě je všechno problém, na který já upozorňuji. A hlavně jsou to nevratné problémy. To znamená, podle mého názoru západní Evropu už nelze zachránit. Je to jeden z mnoha důvodů, proč SPD prosazuje posílení spolupráce v rámci V4. Protože tady je ještě ten prostor, který můžeme zachránit před tím, aby nás tady postupně zahltili afričtí a islámští migranti. Jo? Mně už je padesát jedna. Ale mám syna a tak dále. A prostě rád bych někdy odešel s tím, že prostě jsem udělal maximum proto, že tady bude Česká republika bezpečná, aby tady naši potomci mohli samozřejmě bezpečně žít.

Ale to, co vy předvádíte, to je opravdu neuvěřitelný! A takhle zničit za dva roky Českou republiku, a k tomu se ještě dostanu, že budu mluvit i o rozpočtu samozřejmě, těch témat tady mám poměrně hodně, která chci říct, tak k tomu se samozřejmě dostanu. To je úplně nevídaný. Vy jste úplně nejhorší vláda, nejhorší vláda od roku 1989. A spousta lidí píše, že dokonce až na období druhé světové války jste nejhorší vláda vůbec od vzniku samostatnosti Československa. To nemůžu posoudit, protože jsem v té době nežil samozřejmě, ale když to posuzují z dnešní reality, tak si myslím, že na tom bude asi hodně pravdy. Protože takto sociálně uvrhnout miliony lidí do sociálních problémů, tak to si myslím, že je úplně nevídaný. Nevídaný. Ať je to zubařská péče například, ať je to bezpečnost na ulicích, ať jsou to dluhy, co mají občané, ale i státní dluh mimochodem. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP