Neprošlo jazykovou korekturou, neautorizováno !


(13.10 hodin)
(pokračuje Andrej Babiš)

Ale, vážení spoluobčané, toto se nedozvíte nikde, to oni všechno vymlčí, víte? Proto když tady mluvím, tak dávám alespoň ta videa, abyste se podívali na to, co vám normálně média zamlčí. Totální hysterie, naše frakce, lžou neustále, lžou. Přitom my jenom plníme program. Můžu vám tady číst z Wikipedie, co je krajní levice, co je pravice. Takže neskutečné.

Do toho teď samozřejmě se jede ta frakce, do toho se jede Orbán. Ale to, co dělá Orbán, není záležitost frakce. Má předsednictví Evropy, a na rozdíl od Fialy něco dělá. Já jsem dával rozhovor do Impulsu a samozřejmě redaktor hned říkal - no, a co ten Orbán u Putina? Já říkám - ale zapomněl jste říct, že nejdřív byl u Zelenského. Potom šel k Putinovi, potom šel do Pekingu a potom šel do Washingtonu. Ještě tam bylo sdružení nějakých asijských zemí. Takže za týden udělal toho víc, než pan premiér Fiala. Ano, každý řekne, jo, jaký je výsledek? No, tak aspoň to zkusil. Protože my asi nechceme mít mír, nebo my chceme mít stále válku nebo jak to vlastně tedy bude? Fakt neuvěřitelné. Takže tohle se stále hraje. My vlastně můžeme za... Ty lži, neuvěřitelné, to je fakt neskutečné.

Ano, ještě Benešovy dekrety. Tady vlastně náš kolega poslanec navrhoval na vyznamenání šéfa sudetoněmeckého landsmanšaftu. Tady to píše 3. května jeden server.

Vážení spoluobčané, víte, tohle vymývání mozků, které tady dělají Česká televize a Český rozhlas, je samozřejmě založeno na expertech. Experti, jo? Oni si určí, kdo je expert a politologové. Největší líheň je samozřejmě Masarykova univerzita. Tam máte garanci, to jsou všechno politologové od pana premiéra. (Ministr Baxa odpovídá, že také studoval Masarykovu univerzitu.) Politolog jste také? Já mluvím o politologii. Já jsem se vás neptal, jaký jste absolvoval... Vy nemáte plzeňská práva? Nemáte? Tam to jde rychle, říkali. Já mluvím o politolozích Masaryčky. Ty nezávislé, odchovance od pana premiéra. Tak tam je to jasné, ne?

My jsme ti, kteří jsme odsouzeni za všechno. My jsme jim vlastně rozbourali tu teorii levice, pravice. Ve finále, když vidíme, jak to funguje v Nizozemsku ve vládě. Extrémní pravice Wilders. No, a kdo tam je s ním? Strana Marka Rutteho z ALDE Renew, liberálové, ten nový šéf NATO. Takže prosím vás, ti experti.

Teď co se stalo? Já jsem se vyjádřil k ilegální migraci. No, peklo - ten Babiš nerozumí ničemu - to je neskutečné. Byla reakce, provládní Novinky. Tam je také takový - nevím, kdo je tam šéfredaktor, údajně nějaký Ducháček nebo Dušan, nevím, jak se jmenuje - a ten vždycky zavelí a tam je garance, že tedy ty Novinky... Je úplně mimo. Experti strhali Babišův brutální plán na řešení nelegální migrace. Odborníci na migrační politiku upozorňují, že tak jednoduché to není. Pašeráci se chytit nenechají.

Víte, kdo je ten expert? Tady ještě ten pirátský ajťák ječí a tvrdí, že pobřeží Evropy je 46 000 kilometrů. Jasně. Já nejsem expert, ale mám zkušenosti. Neznám jiného premiéra, který navštívil Frontex ve Varšavě. Frontex ve Varšavě má satelity, takže oni vidí celé Středozemní moře. Oni vidí, když vystupují migranti z lodí. Oni vidí, když stojí loď naplněná pašovanými cigaretami u tuniského pobřeží. Oni to všechno vidí. Takže pokud jsem řekl, že samozřejmě se dá hlídat to pobřeží CS infrasystémy. Pokud Evropa s tím něco neudělá - už dneska se budují znovu ploty - tak možná tady budou infraploty. Nevím, vy nevnímáte, co se v té Evropě děje? Vy nevnímáte to, kdo vyhrál ve Francii volby, ta levice? Vy to nevnímáte, co se děje ve Velké Británii?

Tady komentátor Lidových novin. Naštěstí to nepatří - tam je nový majitel. Jaký je titulek? Britské volby rozhodli muslimové, rudá a modrá zeď, říká komentátor Lidových novin. Představte si, převážná část muslimské komunity ve Velké Británii většinově hlasovala pro Labour Party. Jejímu vítězství pomohl také úspěch opozice na severu a jihu Anglie, kterým se přezdívá rudá a modrá zeď. V rozstřelu to řekl komentátor Lidových novin Štěpán Hobza, který se specializuje na situaci ve Velké Británii.

Podle Štefana Hobzy tvoří polovinu úspěchu labouristů to, že je na severu Anglie po mnoha letech znovu volila levicová bašta, takzvaná rudá zeď. Tu se v roce 2019 podařilo přetáhnout konzervativcům, a to kvůli brexitu. No, a samozřejmě ten bývalý premiér Sunak tam dal nějaké stovky milionů Rwandě, aby ty migranty, které nechce, kterým nechce dát azyl, aby se vrátili domů. Přihlásili se dva podle médií. No, a teď bylo řečeno, že všechno se ruší. Viděli jste v Paříži na náměstí, kdo tam všechno byl, jak to bylo, kdo tam vyhrál? Takže ti experti tomu všichni rozumí.

Já bych jenom chtěl zopakovat, vážení spoluobčané, že ilegální migraci jsme řešili společně a agresivně od momentu, kdy jsem byl ve vládě. V roce 2016 také Chovanec přišel s kvótami. Pan Fiala to mohl změnit a říci Rakušanovi - hele, já nechci tenhle pakt, tu pozvánku, těch 30 000. My jsme to tehdy udělali a zabránili jsme ilegální migraci v červnu 2018. Ale to všechno znáte.

Já jsem navštívil Frontex, ano. Byl jsem na hranici severní Makedonie s Řeckem. Z Řecka chodili, ze Schengenu, ilegální migranti a provázeli je převaděči. Měli jsme tam 50 policistů, měli jsme policisty na hranici mezi Srbskem a Maďarskem. Tam postavil Viktor Orbán plot jako první v roce 2015. Dneska se všichni po něm opičí, většinou. I řecký premiér vyhrál volby, protože slíbil postavit plot. Ten plot - ještě jsem zapomněl - u toho ECR - teď nevím, jestli to dohledám - tady také chtěli nějaký plot. To je jedno.

Takže pokud někdo říká, že jsem úplný hlupák, protože vlastně nic nevím, tady ten pirátský ajťák. Já jsem viděl záběry, kde Frontex ze satelitu vidí, jak z kamionů vystupují ilegální migranti a přestupují do aut. Oni hned volají - to bylo, myslím, v Srbsku - a hned se spojí s místními ozbrojenými složkami. Tak se to má dělat, ano. Když je tam ten satelit a ten samozřejmě detekuje, co se děje na moři, tak o čem to je? No, je to hlavně o tom, že jsou tam ty neziskovky. Neziskovky spolupracují s pašeráky. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP