Čtvrtek 12. února 1998

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Dále se hlásí do rozpravy pan poslanec Dostál.

 

Poslanec Pavel Dostál: Paní předsedající, vážené dámy, vážení pánové, promiňte, spěchal jsem po schodech. Musel jsem přiběhnout, neboť jsem slyšel, že se pan Sládek zaštiťuje nespornou morální autoritou Václava Havla, což je pro mne velikým překvapením, protože ještě do nedávné doby byl pro něj Václav Havel přímo ďáblem. Ale nechme na vývoji mého nekolegy pana Sládka, jak bude dále posuzovat pana prezidenta Havla.

Já bych chtěl jen upřesnit prezidentova slova, která zde zazněla ve sněmovně. Pan prezident Havel mluvil o schopných mladých politicích, nikoliv o politicích schopných všeho. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji panu poslanci Dostálovi. Protože se do rozpravy nikdo nehlásí, rozpravu uzavírám.

Prosím předsedu volební komise, pana poslance Koláře, aby nám sdělil, jakým způsobem bude probíhat volba a jak se má volit.

 

Poslanec Robert Kolář: Paní předsedající, vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte, abych pouze konstatoval, že volba je technicky připravena, výdej hlasovacích lístků bude probíhat 20 minut, to znamená do 13.31 hodin. Potom bude hlasovací místnost uzavřena.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane předsedo, sdělte prosím, jakým způsobem mají poslanci upravit své volební lístky.

 

Poslanec Robert Kolář: Platný volební lístek je ten, na kterém je zakroužkováno pouze jedno číslo před jménem navrženého kandidáta. Čísla kandidátů, které poslankyně a poslanci nevolí, musí zakřížkovat.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Vyhlašuji přestávku na volby, jednání poslaneckých klubů a na oběd, a to do 14.45 hodin.

Ve 14.45 hodin budeme pokračovat schváleným bodem pořadu 74, kterým je "Vládní návrh zákona, kterým se mění a doplňuje zákon České národní rady č. 16/1993 Sb., o dani silniční, ve znění pozdějších předpisů, třetí čtení".

 

(Schůze přerušena ve 13.13 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP