Pátek 17. dubna 1998

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Ještě bych podotkl, že stanovisko předkladatele je doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 465 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že tento návrh byl přijat, když v hlasování pořadové č. 465 se pro něj z přítomných 130 vyslovilo 86, proti byli 2.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: O návrzích pod bodem B3 a B4 již bylo hlasováno, v návrhu B5 nám zbývá hlasovat o rozdílné částce u jednostopých vozidel a tříkolek 0,90 Kč. Navrhuji, abychom hlasovali pod návrhem B5 pouze o písmenu a).

Ale v podstatě stejná varianta je hlasovat o celém návrhu B5.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Myslím, že to je správnější postup.

Zahajuji hlasování pořadové č. 466 a ptám se kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 466 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 132 vyslovilo 103, 3 byli proti.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní budeme hlasovat o bodu B6. Stanovisko zpravodaje je doporučující, stanovisko předkladatele rovněž doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 467 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 467 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 132 vyslovilo 105, 1 byl proti.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní budeme hlasovat o bodu B 7. Stanovisko zpravodaje je doporučující, stanovisko předkladatele rovněž doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 468 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 468 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 131 vyslovilo 94, proti bylo 6.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Body B8, B9 a B10 již byly přijaty a jsou nehlasovatelné. Nyní budeme hlasovat o pozměňujících návrzích pana poslance Škromacha. Pod bodem C1 je hlasovatelná pouze alternativa b). Čili navrhuji, abychom hlasovali o alternativě b) v návrhu C1 pana poslance Škromacha.

Zpravodaj doporučuje, předkladatel nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 469 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 469 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 132 vyslovilo 35, proti bylo 56.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Body C2 a C3 jsou nehlasovatelné. Nyní budeme hlasovat o bodu C4.

Stanovisko zpravodaje doporučující, stanovisko předkladatele nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 470 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 470 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 131 vyslovilo 38, proti bylo 71.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Body C5, C6 jsou nyní nehlasovatelné a budeme hlasovat o bodu č. C7.

Stanovisko zpravodaje je doporučující, stanovisko předkladatele záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 471 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 471 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 131 vyslovilo 37, proti bylo 74.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní budeme hlasovat o bodu C8.

Stanovisko zpravodaje je doporučující, stanovisko předkladatele je negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 472 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 472 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 131 vyslovilo 38, proti bylo 73.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní budeme hlasovat o návrhu D1.

Stanovisko zpravodaje doporučující, stanovisko předkladatele negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 473 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 473 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 133 vyslovilo 52, proti bylo 57.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem D2.

Stanovisko zpravodaje je doporučující, stanovisko předkladatele negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 474 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 474 se z přítomných 133 pro vyslovilo 38, proti 72. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní nás čeká hlasování o posledním pozměňujícím návrhu pod písmenem D3.

Stanovisko zpravodaje doporučující, stanovisko předkladatele negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 475 a ptám se, kdo je pro tento návrh-. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 475 se z přítomných....

Je možné znovu oživit výsledek hlasování? Prosím o chvíli strpení.

Konstatuji, že tento návrh nebyl přijat, když z přítomných 133 se pro vyslovilo 36, proti 74.

 

Pane poslanče, je pravdou, že o všech návrzích bylo hlasováno?

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Ano, nyní můžeme hlasovat o zákonu jako o celku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Přednesu tedy návrh usnesení:

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění a doplňuje zákon č. 199/1992 Sb., o cestovních náhradách, ve znění zákona č. 44/1994 Sb., podle sněmovního tisku 320, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Zahajuji hlasování pořadové č. 476 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové č. 476 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 135 vyslovilo 112, 3 byli proti. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

Blahopřeji navrhovateli, děkuji zpravodaji a končím projednávání tohoto bodu.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, v tuto chvíli vidím, že se hlásí pan poslanec Nečas, kterému udělím slovo. Pravděpodobně s procedurální připomínkou.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP