(14.09 hodin)

Přehled zbývajících bodů k projednání byl rozdán dnes na lavice a já vás upozorňuji, že interpelace na předsedu vlády byly vyčerpány. Proto budou interpelace na členy vlády zahájeny až ve čtvrtek v 17 hodin.

Ještě zopakuji, že jsme si stanovili, že dnes se nejdříve budeme věnovat bodům 148 a 146 a nejpozději v 18 hodin pak zahájíme projednávání volebních bodů.

O slovo se hlásí pan poslanec Kapoun.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Vážený pane předsedo, vážené kolegyně a kolegové, chtěl bych vás požádat o změnu projednávání bodu 119, tj. třetí čtení návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 539/1992 Sb., o puncovnictví a zkoušení drahých kovů - puncovní zákon - ve znění zákona č. 19/1993 Sb., sněmovní tisk 133, třetí čtení, na středu dopoledne, a to z důvodu, že zpravodaj třetího čtení pan Melčák má problémy s návratem ze zahraničí - omluva byla čtena - a chtěl by se jednání zúčastnit. Vím, že ve středu je první bod již zařazen, takže by se mohlo toto projednat ve středu dopoledne ve vhodný okamžik.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Takže na středu dopoledne zařadit bod č. 119, jako druhý bod. Dále se hlásí pan poslanec Michal Kraus.

 

Poslanec Michal Kraus: Pane předsedo, já mám také doplňující návrhy k programu, které vyplývají z dosavadního průběhu této schůze. Rozpočtový výbor projednával v závěru týdne celkem čtyři zákony, které původně vláda předkládala ve zrychleném jednání, ale sněmovna toto zrychlené jednání neschválila a navrhla zkrátit lhůtu na projednání na 55 dnů, což se skutečně stalo a tyto návrhy zákonů byly projednány v rozpočtovém výboru.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP