(15.40 hodin)

Poslanec Michal Hašek: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu B3 pana poslance Duba. (Stanovisko předkladatele i zpravodaje bylo kladné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování. Kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že hlasování pořadové číslo 179 se 152 vyslovilo pro, proti byl jeden. Tento návrh byl přijat.

 

Další návrh.

 

Poslanec Michal Hašek: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod písmenem B4 pana poslance Duba. (Stanovisko předkladatele i zpravodaje bylo kladné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 180 z přítomných 181 poslanců pro hlasovalo 176, proti nikdo. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Hašek: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích uvedených pod IC1-7. Rozhodneme v jednom hlasování. (Stanovisko předkladatele i zpravodaje bylo kladné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 181 z přítomných 182 pro hlasovalo 169, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Hašek: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu CII. (Stanovisko předkladatele i zpravodaje bylo kladné.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 182 se z přítomných 182 poslanců pro vyslovilo 168, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Hašek: Dále pan poslanec Dub podal legislativně technickou úpravu, která směřovala k pozměňovacímu návrhu uvedenému pod písmenem B2. Tento pozměňovací návrh jsme nepřijali, tudíž se domnívám, že není třeba hlasovat ani o této předložené legislativně technické úpravě.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Není nutno hlasovat. Pokud to nikdo nezpochybní, pokud není námitka, dobře.

 

Poslanec Michal Hašek: V tom případě mám za to, pane předsedo, že jsme hlasovali o všem pozměňovacích návrzích a že nám nyní nezbývá, než hlasovat o návrhu zákona jako o celku.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. Přednesu tedy návrh usnesení, v němž bychom se měli vyslovit k celému návrhu zákona.

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 301/2000 Sb., o matrikách, jménu a příjmení, a znění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 466, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro přijetí tohoto textu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 183 se ze 183 poslanců 175 vyslovilo pro, jeden byl proti. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Děkuji jak navrhovateli, tak zpravodaji a končím projednávání tohoto bodu.

Zároveň přerušuji v tuto chvíli 27. schůzi a sděluji, že mimořádná, 28. schůze bude zahájena v 16.05 hodin. Ve 27. schůzi budeme pokračovat po projednání všech druhých čtení, která jsou zařazena na program 28. schůze.

Děkuji, v 16.05 hodin bude tedy zahájena mimořádná schůze.

 

(Schůze přerušena v 15.45 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP