(13.00 hodin)

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Slovo má pan kolega Martínek, který se mi podle mne hlásil do rozpravy ve třetím čtení. Kdo se dále ještě po něm hlásí? - Pan kolega Martínek je zatím posledním přihlášeným do rozpravy.

 

Poslanec Radko Martínek: Vážený pane místopředsedo, děkuji za toleranci. Chci jenom oznámit legislativně technickou změnu ve svém návrhu K2, kde bych prosil, aby za slovo "zaměstnance" byla učiněna čárka a pak pokračoval text dále stejně, jak je uveden. Došlo by tím ke změně smyslu mého návrhu. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Slovo má ještě paní kolegyně Bayerová.

 

Poslankyně Marta Bayerová: Vážený pane předsedající, vážené kolegyně a kolegové, mám jenom velmi stručnou legislativně technickou úpravu, která vyplývá ze smyslu mého navrženého pozměňovacího návrhu uvedeného pod písmenem R na straně 53 jako druhý bod.

Úprava zní: To neplatí pro případ prodeje tohoto materiálu třetí osobě.

Děkuji.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Kdo se další hlásí do rozpravy? Nikdo, rozpravu tedy končím.

Jsem opakovaně dotazován, jak dlouho může trvat projednávání procedury a podle toho zvolit další postup. Chci se zeptat pana předsedy rozpočtového výboru a pana zpravodaje, na jak dlouho odhaduje projednávání a schvalování procedury. Docela krátce. Uvidíme. Platí spíše to docela než krátce.

Je 13 hodin. Přerušuji jednání. Vyhlašuji polední pauzu do 14 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 13.02 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP