(15.40 hodin)
(pokračuje Němcová)

Dámy a pánové, zahajuji projednávání posledního dnešního bodu. Tímto posledním dnešním bodem je bod číslo

 

79.
Roční zpráva o situaci na kapitálovém trhu v roce 2003
/sněmovní tisk 753/

 

Zprávu projednal rozpočtový výbor, jeho usnesení jsme obdrželi jako sněmovní tisk 753/1. Prosím o úvodní slovo zpravodaje výboru poslance Martina Kocourka.

 

Poslanec Martin Kocourek: Děkuji. Vážená paní místopředsedkyně, vážené kolegyně a kolegové, rozpočtový výbor se Roční zprávou o situaci na kapitálovém trhu v roce 2003 zabýval na své 32. schůzi dne 8. září 2004 a přijal usnesení, ve kterém za prvé vzal na vědomí Roční zprávu o situaci na kapitálovém trhu v roce 2003, kterou máme v tisku 753, za druhé doporučuje Poslanecké sněmovně, aby přijala následující usnesení: Poslanecká sněmovna bere na vědomí Roční zprávu o situaci na českém kapitálovém trhu v roce 2003, sněmovní tisk 753.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane poslanče. Zahajuji všeobecnou rozpravu. Písemnou přihlášku nemám, ptám se na přihlášky z místa. Není žádná taková. Končím tedy všeobecnou rozpravu.

Přistoupíme k rozpravě podrobné. Myslím, že není potřeba, abychom zopakovali návrh usnesení, který zde zazněl. Máme jej písemně předložen. Je to sněmovní tisk 753/1. Přesto se zeptám, jestli se ještě někdo hlásí do podrobné rozpravy. Není tomu tak. Končím podrobnou rozpravu.

Můžeme přistoupit k hlasování o návrhu usnesení, tak jak nám bylo písemně předloženo.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 275 a ptám se, kdo je pro přijetí tohoto usnesení. Kdo je proti tomuto usnesení?

Hlasování pořadové číslo 275 skončilo. Bylo přítomno 108 poslankyň a poslanců, pro bylo 67, proti 3. Usnesení jsme přijali a schválili.

 

Tím skončilo projednávání bodu číslo 79. Jak jsem avizovala, byl to poslední bod jednání této schůze.

Já vám všem děkuji za vaši dnešní účast i za práci ve dnech předchozích. Končí tedy 37. schůze Poslanecké sněmovny. Přeji vám pěkný víkend.

 

(Schůze skočila v 15.42 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP