(9.40 hodin)

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem je alternativa tohoto návrhu, která je pod bodem B240/3 a 4. Zase to tvoří logický celek, ani zde nedoporučuji. (Ministr: Nesouhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 260 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 260 z přítomných 196 pro 71, proti 66. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem je návrh pod číslem B275 - nedoporučuji. (Ministr: Nesouhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 261 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 261 z přítomných 196 pro 51, proti 88. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dále je návrh pod číslem B295/1, 2, 3. Tento návrh také tvoří logický celek, je potřeba o něm hlasovat najednou a návrh doporučuji. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 262 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 262 z přítomných 196 pro 157, proti 3. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem je návrh pod číslem B318. Nedoporučuji. (Ministr: Nesouhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 263 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 263 z přítomných 196 pro 66, proti 68. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem je návrh pod číslem B12, ale ten byl stažen, o tom hlasovat nebudeme, to byl návrh pana kolegy Doležala.

Dalším návrhem je návrh pod číslem B13. Nedoporučuji. (Ministr: Nesouhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: B13. V hlasování pořadové číslo 264, které jsem zahájil, se ptám, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám .

V hlasování pořadové číslo 264 z přítomných 196 pro 66, proti 77. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dále je návrh pod číslem B25/1 až 7. Jedná se o změny technických názvů, které byly načteny v rozpravě. Doporučuji hlasovat najednou, protože tvoří logický celek. Doporučuji. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: B25/1 až 7. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 265 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 265 z přítomných 196 pro 176, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem je návrh B26, opět textové úpravy a jsou rozděleny do návrhů B26/1 až B26/6. Opět doporučuji hlasovat najednou a doporučuji. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 266 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 266 z přítomných 196 pro 166, proti 3. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Teď máme návrh pod číslem B56. Upozorňuji, že tento návrh souvisí s dalším návrhem pod číslem B106. Tento návrh nedoporučuji. (Ministr: Nesouhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 267 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 267 z přítomných 196 pro 66, proti 84. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Teď tedy bude návrh B106, který je ke stejné věci. Tento návrh doporučuji. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 268. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 268 z přítomných 196 pro 158, proti 3. Návrh byl přijat.

 

Ale pan kolega Sehoř se hlásí.

 

Poslanec Karel Sehoř: Pane předsedající, myslím, že tady došlo k omylu. Ten návrh, který jsme hlasovali před tímto schváleným návrhem, měnil jen název té položky, a pokud jsme tu položku schválili, tak i ten název by měl být správný. Navrhuji revokovat to předcházející hlasování.

 

Poslanec Michal Kraus: Já se domnívám, že je to možné, je to bod B56, kde se upravuje název. Otázka je, jestli pan kolega Recman s tím také souhlasí.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Nebylo přijato, nelze to revokovat. Musíte si uvědomit, do jaké jste mě dostali pozice. Ale ještě kolega Recman.

 

Poslanec Svatomír Recman: Chtěl bych to upřesnit. Můj pozměňovací návrh měl dvě části. První část se týkala změny názvu, bylo to totožné s návrhem pana poslance Sehoře, a ta druhá část bylo navýšení o příslušnou částku. Je to napsáno u pozměňovacího návrhu pana poslance Sehoře. Je možné to ověřit ze stenozáznamu, stoprocentně to tak je. Pokud se schválí můj pozměňovací návrh, bude tam i změna názvu, i navýšení částky jedním hlasováním.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Vidím, že nemusím porušovat jednací řád, abychom dospěli do správné polohy státního rozpočtu.

 

Poslanec Michal Kraus: Je to skutečně tak. Teď máme návrhy pod číslem B165 až B170. Všechno to jsou opět změny názvu, doporučuji proto hlasovat najednou s tím, že se změnami souhlasím.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: B165 až 170. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 269. Ptám se, kdo je pro návrhy kolegy Víchy. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 269 z přítomných 169 pro 184, proti nikdo. Návrhy byly schváleny.

 

Poslanec Michal Kraus: Dále je návrh B289. Doporučuji. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 270. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 270 z přítomných 196 pro 169, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Kraus: Dalším návrhem jsou návrhy B321 a B322, opět legislativně technické úpravy názvů. Doporučuji hlasovat současně a souhlasím. (Ministr: Souhlas.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: B321 a 322. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 271 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 271 z přítomných 196 pro 186. Návrhy byly přijaty. (Předsedající neuvedl počet poslanců, kteří byli proti.)

 

Poslanec Michal Kraus: Další jsou návrhy, které navrhují vypuštění položek, které v usnesení rozpočtového výboru byly duplicitní. Zase je to jeden logický návrh pod číslem B27/1 až 8. Návrhy spolu logicky souvisejí, doporučuji hlasovat současně a souhlasím.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP