(15.10 hodin)
(pokračuje Vlček)

Budeme znovu hlasovat o vyřazení tisku č. 224. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 24 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 96, proti 92. Konstatuji, že s návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále tedy budeme hlasovat o vyřazení sněmovního tisku 223. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 25 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 95, proti 91. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o vyřazení sněmovního tisku 222. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 26 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 95, proti 90. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o… (Avízo, že dojde ke kontrole hlasování.) Chvíli počkám, dojde ke kontrole hlasovacích listin.

O slovo se přihlásila paní poslankyně Bohdalová. Paní poslankyně, máte slovo.

 

Poslankyně Vlasta Bohdalová: Vážený pane předsedo, hlasovala jsem pro, na sjetině mám křížek. Zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, námitka zazněla. Zahajuji hlasování. Kdo s námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 27 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 145, proti 3. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

 

Nyní budeme znovu hlasovat o vyřazení sněmovního tisku 222. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 28 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 96, proti 92. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o vyřazení tisku 219. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 29 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 65, proti 90. Konstatuji, že i s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Vojíře. Ten přednesl dva návrhy.

 

Za prvé, vyřadit bod číslo 66, sněmovní tisk 221. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 30 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 181, proti 5. Konstatuji, že bod číslo 66, sněmovní tisk 221, jsme vyřadili z návrhu pořadu.

 

Dále pan poslanec Vojíř navrhl zařadit nový bod, a to je bod Prodloužení termínu vyšetřovací komise k mýtnému do 31. 12. 2007. Souhlasí to tak, pane poslanče? (Ano.)

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 31 z přítomných 195 poslankyň a poslanců pro návrh 176, proti 4. Konstatuji, že bod Prodloužení termínu vyšetřovací komise k mýtnému byl zařazen.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Bičíka a ten navrhl, aby bod číslo 2 našeho návrhu programu, tj. školský zákon, sněmovní tisk 82, byl pevně zařazen v pátek jako první bod, což nelze jako první bod v pátek 8. 6. - my již tam máme zařazeny čtyři body. Ptám se - ano, jako bod číslo pět.

 

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 32 z přítomných 198 poslankyň a poslanců pro návrh 196, proti nikdo. Konstatuji, že jsme bod č. 2, sněmovní tisk 82, zařadili jako pátý bod na pátek 8. 6.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu paní poslankyně Halíkové. Ta navrhla nový bod - a to je bod Informace vlády o výsledcích vyjednávání o Národním strategickém referenčním rámci a o dalším postupu čerpání fondů Evropské unie. Tento bod chce zařadit na čtvrtek 14. června jako první bod dopoledního jednání po odpovědích na písemné interpelace. Souhlasí to tak, paní poslankyně? Souhlasí.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 33 z přítomných 198 poslankyň a poslanců pro návrh 96, proti 70. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Ptám se: Dojde ke kontrole hlasovacích listin? Nedojde, takže konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

To jsou podle mých záznamů všechny návrhy, které zazněly v rozpravě k programu. Ptám se, jestli má proti tomuto někdo nějakých námitek. Pan poslanec Vojíř má námitku. Pane poslanče, máte slovo.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP