(13.00 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Já se ptám. V rozpravě návrh nepadl, pokud se nepletu. (Hlasy ze sálu.) Pan ministr Bursík by mohl situaci vyřešit tím, kdyby znovu otevřel rozpravu, tak by umožnil…

Kolegové, možná že je to pseudoproblém, protože vzhledem k tomu, že nepadl žádný pozměňovací návrh, tak bychom nemuseli hlasovat o tom, co je základem. Jestli je možné se takto shodnout, tak by pak nebylo třeba to řešit ani znovu otevírat rozpravu a mohli bychom to ukončit. Jde o to, jestli s tím souhlasíte a jestli je na tom shoda, že se nic neděje a můžeme druhé čtení ukončit. Byl bych rád, kdyby v tom byla shoda, aby potom někdo neřekl, že je tím zaskočen. Je tomu tak. Vzhledem k tomu, že nejsou pozměňovací návrhy, není třeba rozhodovat o tom, co bude základem a můžeme to ukončit. Souhlas? Souhlas zpravodaje? Dobrá. Končím tedy druhé čtení projednávání tohoto návrhu, bod č. 7.

Vzhledem k tomu, že je 13 hodin, končím dopolední jednání Sněmovny. Organizační výbor by se měl sejít za deset minut ve standardních prostorách. Za pět minut.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Svolávám klub KSČM teď hned v prostorách klubu ke krátké schůzi.

 

Poslanec Michal Hašek: Svolávám klub ČSSD tady v zasedacím sále na obvyklém místě teď hned ke krátké poradě. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím vás, sněmovna by měla pokračovat ve 14.30 hodin. Zkontrolujte mě předsedové klubů. Je to tak správně. Ve 14.30 hodin bude pokračovat sněmovna.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP