(13.00 hodin)

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 31. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 31 z přítomných 177 pro 173, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslední návrh? (Ministr i zpravodaj souhlasí.)

 

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 32 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 32 z přítomných 178 pro 159, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Všechny návrhy byly hlasovány. Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona o elektronických úkonech, osobních číslech a autorizované konverzi dokumentů, podle sněmovního tisku 446, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 33 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 33 z přítomných 179 pro 148, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas. Děkuji panu ministrovi vnitra, děkuji zpravodaji a končím bod číslo 20. Protože je -

(K mikrofonu přistupuje ministr Langer.)

 

Ministr vnitra ČR Ivan Langer Ten druhý zákon je na pět minut a souvisí s tímto.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Pane ministře, já mám před sebou docela vážný problém. Já vás chápu, je to související zákon, ale myslím, že pro něj po obědě také budeme mít čas. Je totiž organizační výbor a zároveň jsme na polední přestávku vyhlásili ještě volby. Myslím, že budete úspěšný i po obědě, pane ministře.

 

Ministr vnitra ČR Ivan Langer Určitě. Já jsem chtěl všem poděkovat. Výsledné hlasování jasně dokazuje, že to byla společná práce. Děkuji, děkuji, děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Nyní předám slovo na chvilku předsedovi volební komise Petru Tluchořovi. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Ano, já děkuji. Myslím, že zhruba za jednu minutu může volební komise začít vydávat hlasovací lístky, a to do 13.20 hodin, a poté bude sčítání hlasů. Myslím, že to je jednoduchá procedura, kterou není třeba opakovat.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Ano, děkuji. Přerušuji 34. schůzi a zároveň budeme pokračovat v přerušené 32. schůzi volbou předsedy komise. Prosím poslance, aby poslancům, členům organizačního výboru, umožnili hlasovat předem, aby se mohli zúčastnit organizačního výboru. Schůze je přerušena do 14.30 hodin. Ve 13.10 hodin začne schůze organizačního výboru. Do té doby by měli členové organizačního výboru odvolit. Děkuji vám.

 

(Schůze přerušena ve 13.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP