(16.20 hodin)
(pokračuje Němcová)

Budeme tedy hlasovat o vítězném návrhu, tedy o návrhu na počet členů 30.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 15. Táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je pro? Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 15 z přítomných 198 pro 164, proti 7. Konstatuji, že tento návrh jsme přijali.

 

Poslanec Jan Vidím: Děkuji pěkně. Nyní jsme stanovili počet členů rozpočtového výboru, organizačního výboru, hospodářského výboru a výboru pro obranu a bezpečnost na 30 členů.

Nyní budeme hlasovat o tom, že stanovujeme počet členů ostatních výborů, stručně a krátce: kontrolní výbor 15, petiční výbor 15, volební 15, výbor pro evropské záležitosti 15, ústavněprávní 15, výbor pro sociální politiku 18, výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu 23, výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj 23, výbor pro zdravotnictví 23, výbor pro životní prostředí 18, zahraniční výbor 18, zemědělský výbor 15.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Zahajuji hlasování pořadové číslo 16. Táži se, kdo souhlasí s tímto návrhem usnesení. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 16 přítomno 198, pro 183, proti 1. Konstatuji, že tento návrh jsme přijali a stanovili jsme tak počty členů výborů Poslanecké sněmovny podle návrhu pana poslance Vidíma a podle našich předchozích hlasování.

 

Tím jsme se vyrovnali také s tímto bodem. Dostáváme se k bodu dalšímu a to je

 

16.
Vyhlášení lhůty na podávání návrhů na členy výborů Poslanecké sněmovny

Prosím tedy předsedu volební komise pana poslance Jana Vidíma o slovo.

 

Poslanec Jan Vidím: Děkuji pěkně. Paní předsedkyně, paní a pánové, volební komise o tomto návrhu dosud nerozhodla. Já bych vás chtěl poprosit o přerušení jednání Sněmovny na pět minut. Volební komise by se neprodleně sešla u klavíru a za pět minut vám volební komise oznámí mým prostřednictvím, na kdy stanovuje lhůtu na návrh členů výborů. Moc pěkně prosím, v 16.27 bychom se zde sešli znovu.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Ano, děkuji. Do 16.27 hodin přerušuji jednání schůze.

 

(Jednání přerušeno od 16.22 do 16.28 hodin.)

 

Dámy a pánové, budeme pokračovat. Prosím, věnujte pozornost sdělení předsedy volební komise. Prosím, posaďte se na svá místa, abychom mohli dokončit ve svižném tempu ustavující schůzi. Prosím pana předsedu volební komise o slovo. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP