(Schůze pokračovala v 16.45 hodin.)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Vážené dámy a pánové, vážení členové vlády, prosím, abyste se všichni přihlásili identifikačními kartami.

Zahajuji přerušenou 7. schůzi Poslanecké sněmovny. (O slovo se hlásí poslanec Farský.) Prosím? Jestli tedy hned, tak prosím.

 

Poslanec Jan Farský: Pane předsedající, ta situace je tak nepříjemná, tak odstrašující, že my potřebujeme ještě na jednání klubu přestávku do půl šesté dnešního dne. Beru si přestávku na jednání klubu, je to letos poprvé, ale doufám, že takových příležitostí, které to budou vyžadovat, tady nebude tolik. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Dobře, tak já vyhovuji samozřejmě přání poslaneckého klubu. Ještě pan předseda Bartošek. Prosím.

 

Poslanec Jan Bartošek: Děkuji. Já na to navážu. Klub KDU-ČSL si vezme přestávku od půl šesté do sedmi hodin. Děkuji. (V sále je velmi rušno.)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: (Konzultuje mimo mikrofon s pracovnicí organizačního odboru.) Já v tom případě... Ano? (O slovo se hlásí poslanec Kolovratník.) To nejde. Tady pan předseda volební komise chtěl vyhlásit výsledek voleb, ale to už nepůjde, takže já tím pádem přerušuji schůzi do úterý 20. 3. do 14 hodin. (Další konzultace mimo mikrofon.)

Takže znovu opakuji, přerušuji schůzi Poslanecké sněmovny do úterý 20. 3. do 14 hodin. Děkuji.

Žádnou jinou dohodu jsem neobdržel, takže je to tak.

Jenom bych chtěl ještě sdělit, že se do té doby pochopitelně uvidíme, protože 8. schůze bude zahájena v pátek tento týden v 9 hodin. Tento týden v pátek v 9 hodin bude zahájena 8. schůze. Tímto končím dnešní jednací den. Děkuji.

 

(Schůze přerušena v 16.47 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP