(Schůze zahájena v 9.00 hodin.)

 

Předseda PSP Radek Vondráček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, já zahajuji 88. schůzi Poslanecké sněmovny, všechny vás tu vítám.

Právě jsem vás odhlásil, průběžně se prosím přihlaste svými kartami, a tím se odprezentujete, případně mi řekněte, kdo hlasuje s kartou náhradní. S náhradní kartou číslo 17 hlasuje pan poslanec Juchelka.

Tuto schůzi jsem svolal v návaznosti na § 109m zákona o jednacím řádu Poslanecké sněmovny na základě předložení návrhu vlády na vyslovení souhlasu Poslanecké sněmovny s prodloužením doby nouzového stavu. Pozvánka vám byla rozeslána elektronickou poštou ve čtvrtek 25. února 2021.

Byl jsem požádán zástupci všech stran, kteří v tuto chvíli jednají spolu s premiérem a vládou v zasedací místnosti předsedy Poslanecké sněmovny - ta jednání nejsou u konce - a požádali o přestávku do 9.30. Takže se tu znovu sejdeme v 9.30. A jako první budeme hlasovat ověřovatele. Tak prosím, abyste přišli, ať to úspěšně odhlasujeme. Doufám, že to bude jenom do 9.30.

S náhradní kartou číslo 18 hlasuje pan poslanec Kolářík.

 

(Jednání přerušeno v 9.02 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP