(15.10 hodin)

 

Poslanec Jan Chvojka: Děkuji za slovo. Aspoň tu pauzu nějak vyplníme a nebudeme muset čekat, můžeme si povídat. Chtěl bych reagovat na předřečníky.

Paní gesční ministryně Jana Maláčová, tu omlouvám, ta má covid. To není nic, že by sem nechtěla. Naopak, když jsme projednávali jakékoli podobné body z její gesce nebo ty, co jsou dneska ve druhém čtení, tak když jsme je projednávali ve čtení prvním, tak mám pocit, že tady byla. Mrzí ji to, omlouvá se. To za prvé.

Za druhé na paní kolegyni Pekarovou. Já si nemyslím, a třem ministrům jsem volal, jestli se můžou dostavit, že by si dávali někde - nerozumím ten termín "malé kafíčko", proč zrovna malé. Nedávají si malé kafíčko, ale jak pan předseda ministr vnitra Hamáček, tak pan ministr kultury Zaorálek, tak pan ministr zahraničí Petříček, tak všichni tito tři pánové mají pracovní program na svých resortech, rozhodně si kafíčko malé, tuším, že ani velké nedávají, ale pracují jako ministři. Pokud budete po volbách vést nějaký resort, tak uvidíte, že je někdy docela složité být na dvou místech zároveň, to znamená být ve sněmovně a zároveň mít nějaké jednání, např. jako ministr zahraniční s nějakým svým protějškem. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Takže je ta pauza do 15.23.

 

(Jednání přerušeno v 15.12 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP