(19.30 hodin)
(pokračuje Volný)

A všem, kteří se teď dívají, i vám všem, kolegové, doporučuji knihu Akvárium od prvního ruského agenta GRU, který přeběhl do Anglie. Je to dokonalá ukázka toho, jak tajné služby vždycky fungovaly, fungují a fungovat budou. Tajné služby vykřikují o agentech jedině v případě, že je mají v hrsti, mají je ve vězení, anebo jako Izraelci, když je zabijí. Když taková tajná aktivní služba, jako je Mossad, zabije nějakého muslimského teroristu, tak se postaví před kamery a řeknou: Zabili jsme tohoto teroristu, protože to je terorista, a tady jsou důkazy. A takhle se pracuje v případě skutečných akcí.

A jaká je další úloha zpravodajských služeb? Dezinformace, vyvolávání nálad ve společnosti, rozehrávání zpravodajských her. A to je přesně to, co dělají v současné době ty kdysi české zpravodajské služby, které jsou dnes pod přímou kontrolou NATO. Pokud si velitel BIS zajede pro medaili do amerického Langley a potom mi tady někdo bude vykládat, že my máme nějakou českou BIS, tak je to k smíchu. Ten člověk vstoupil do tak chráněného prostoru, že tam prostě mohl podepsat vázací akt, mohl se stát agentem CIA a není důvěryhodný pro českou službu. Není důvěryhodný. Je agentem cizí mocnosti a už by nikdy BIS neměl vést. To je úplně jedno, jestli takový člověk vstoupí na půdu ruské ambasády, nebo do Langley. On má být českým agentem, a ne agentem někoho, o kterém teď tvrdíme, že je spřátelenou zemí. Viděli jsme to při posledních volbách ve Spojených státech, jak strašně rychle se z přítele může stát nepřítel a z nepřítele přítel. Šéf BIS má sloužit pouze českým občanům a nikomu jinému.

Proto tvrdím, že v této republice už vlastně české bezpečnostní služby neexistují. Jsou to bezpečnostní služby, které jsou politickým tlakem z této Sněmovny, a nikoliv politickým tlakem voličů, ale politickým tlakem této Sněmovny tlačeny do toho, aby se staly bezpečnostními službami cizích mocností, které pracují ve prospěch korporátního fašismu a v neprospěch občanů této země, protože akcí této zpravodajské provokace a této rozehrané zpravodajské hry bude - opakuji - pokud se vám ji podaří dohrát až do konce, a já doufám, že ne, já doufám, že vám i vaši voliči dají najevo, že už je s tím Ruskem unavujete, že už jste trapní a že je to fakt nebaví poslouchat z vašich úst hloupé strašení Ruskem - předpokládám, že i vaši voliči jsou dostatečně inteligentní, aby pochopili, že války se vedly vždycky kvůli zdrojům, ideologii nebo ženám. Rusko nemá žádnou ideologii, kterou by chtělo šířit, zdroje má takové, že je nemůže samo nikdy spotřebovat, ženy mají jedny z nejkrásnějších na světě a pořád je jich tam víc než mužů. Rusko nemá žádný klasický důvod vést válku.

A není to Rusko, které se blíží k našim hranicím. Byli jsme to my, kteří vstupem do NATO, které už předtím rozpoutávalo nelegální války, tak my jsme vstupem do NATO přiblížili NATO k hranicím Ruska. Bylo to bez referenda, nikdo se neptal občanů této země, jestli chtějí skočit z Varšavské smlouvy do NATO. Tehdejší vláda neměla tu odvahu zeptat se občanů, protože také plnila nějaké už v té době globalistické zadání. A vy se bojíte kupříkladu schválit zákon o referendu, který by obsahoval i možnost, aby se tento národ rozhodl, jestli chce být v NATO. A jak říkám, i vaši voliči už jsou unaveni z toho, jakým způsobem tady prosazujete rusofobii, ani vaši voliči nebudou chtít platit za energie, za benzin, za plyn, za elektřinu o 200, o 300, o 400 % víc, než platili dodnes, když nám doma svítí a hřeje nás to odporné nebo ty odporné uhlovodíky a naše auta pohánějí ty odporné uhlovodíky z Ruska, které my tak strašně nedobrovolně dovážíme přes Německo, protože nám to Ukrajina kradla, a Německo se snaží zoufale dostavět Nord Stream 2 proti vůli půlky Evropské unie.

Jak vás podpořilo Německo tady v tomto? Vyhlásí nové sankce vůči Rusku kvůli výbuchu ve Vrběticích před šesti, sedmi lety? Podpoří nás tím, že uvalí sankce sami na sebe, zastaví si plynovod Nord Stream 2 a přestanou používat Nord Stream 1? Opravdu to udělá Německo? Neudělá vůbec nic.

A prozatím nás také nikdo nepodpořil, protože stejně jako prezident této republiky očekávají, co se z tohohle českého pukavce vylíhne na mezinárodní scéně, protože to je český pukavec, který to tady měl jenom zasmrdět protiruskou fobií a který měl vyvolat v lidech nenávist k Rusku tak, aby podpořili vás, kteří jste zkorumpovaní Westinghousem, aby se tady dostavělo s pomocí kanadské firmy, která nebyla schopna dostavět své poslední dva projekty.

A jak jsme si už řekli, ostatní firmy, které jsou zapojeny do tohoto tendru, nemají šanci jej splnit, protože by nám musely dodat prototyp, nevyzkoušený prototyp technologie, o které neví nikdo, jestli by byla bezpečná a kterou byste přímo ohrožovali zdraví, majetek, ale i životy milionů lidí v České republice. Chápu, že peníze jsou mocný čaroděj. Kvůli penězům, kvůli kufříkům od covidové mafie jste tady schválili pandemický zákon, nebo jste mu nezabránili. Kvůli kufříkům od Westinghousu a ideologickým pokynům budete ochotni riskovat zdraví a životy milionů občanů v České republice, ale ti lidé by to měli vědět. Takže nepočítejte s tím, že vám to takhle jednoduše projde. Neprojde, dokud neprosadíte předčasné volby nebo dokud my nebudeme zbaveni svých mandátů nebo se nestane z vůle vyšší moci cokoliv jiného, tak o tom pravidelně uslyšíte.

A řekl bych, že nálada ve společnosti je taková, že až tady po volbách s 30 až 40 poslanci Volného bloku přijdeme, tak se budete hodně divit tomu, že vaše protiruská rusofobní agresivní agenda narazí na velmi tvrdý odpor, protože nemusíte být rusofilem a nemusíte si myslet, že Rusko je nejdokonalejší zemí na světě, ale stačí, když nejste rasista, xenofob, jste svobodomyslný demokrat a v okamžiku, kdy Rusko řekne, že dvakrát dva jsou čtyři, tak vy souhlasíte, protože to tak je.

Ale tady jsou lidé, kteří veřejně prohlásili, že se budou raději mýlit s NATO, než aby měli pravdu s Ruskem. A to je přesně to, kam vy ženete tuto zemi. Ženete ji do obchodní války, ženete ji do energetické války a vůbec si neuvědomujete, když bubnujete na bubny války - té horké - že ona někdy přijde dřív, než jste čekali. A jednoho dne může i vás zastihnout doma v noční košilce nebo v trenkách. A potom se budete divit úplně stejně jako ti, kterým se to stalo opakovaně v historii.

Takže já vám děkuji a poprosím vás o podporu našeho usnesení, kterým bez důkazů - protože je nepotřebuji a vy je také nepotřebujete, ty důkazy, říkal to tady pan ministr Zaorálek - odsoudíme teroristický útok CIA na území České republiky, který provedli ti Američané, kteří mají úplně typické americké chování, takže nejdřív střílejí a potom přemýšlejí, anebo si řeknou: Zabijte je všechny, pánbůh si je přebere. To jsou ti zlí Američané. Protože když tady můžeme mít zlé Rusy, tak proč bychom tady nemohli mít masové vrahy z Vietnamu, ty, kteří sypali agent orange po celém Vietnamu, ty, kteří používali biologické zbraně proti vlastním občanům, tuším dvacet let. A dodnes by to byla konspirační teorie, kdyby nějaký whistleblower ty materiály nevynesl. Kdo z vás to ví? Kdo z vás ví, že několik vlád a několik prezidentů Spojených států amerických aktivně zkoušelo biologické zbraně na vlastních občanech? Kdo z vás ví, že Američané vycvičili iráckou slečnu, aby srdceryvně vykládala, jak iráčtí vojáci vyhazovali nemluvňata z inkubátorů? Kdo z vás to ví? Není to konspirační teorie, je to pravda. Ti, co nám vyhodili do vzduchu sklad ve Vrběticích, Američané, tohle dělali. Kdo z vás si vzpomene na to, jak Američané popírali, že vraždí civilisty a novináře v Iráku? Do okamžiku, než přišlo WikiLeaks, tak to byla jenom konspirační teorie. V okamžiku, kdy se ta konspirační teorie potvrdila a unikly důkazy, tak se nerozjíždělo nic proti armádě Spojených států, rozjela se válka proti whistleblowerům a vžil se pojem dezinformace, konspirační teorie. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP