(11.30 hodin)
(pokračuje Volný)

V loňském roce se počet vyplácených starobních důchodů v České republice snížil za celý rok o 14 335. V letošním prvním čtvrtletí o dalších 15 tisíc. Takže od zahájení této injekční experimentální genové terapie neprověřenou genovou emulzí zemřelo v České republice 15 tisíc lidí z nejprovakcinovanější věkové kategorie. Není to důkaz o tom, že vakcíny vraždí, ale je to poměrně zajímavá indicie. A já tady opakovaně žádám tedy poprvé ve funkci staronového pana ministra, aby umožnil porovnání anonymizovaných rodných čísel pacientů, kteří byli vakcinovaní touto genovou emulzí, se seznamem lidí, kteří zemřeli za první tři měsíce tohoto roku, aby umožnil do tohoto týmu, který bude toto šetření provádět, přístup lidem, kteří podepsali petice lékařů, otevřeného dopisu vládě a politikům, a aby tam umožnil přístup lékařům a vědcům, kteří jsou na to kvalifikovaní, z petice Zdravého fóra a tyto výsledky zveřejnil. Protože zaslechl jsem tady slova o kampani ve prospěch této vakcinace. Pokud neotevřete přístup k těm datům, tak se lidi nebudou moci svobodně kriticky rozhodnout, jak tady zaznělo. Budete je prostě pouze manipulovat pomocí celebrit, pomocí učitelů, pomocí dětí, mediálně a píárově zneužívat jejich neznalosti problému. Pokud budete tajit tato data, tak oprávněně bude vznikat stále více a více tlaku za prvé na jejich uvolnění a za druhé na to, že lidé, jak ty informace se budou postupně šířit, budou tuto vakcinaci, u které vy budete tajit tyto informace, odmítat. Takže pokud chcete maximálně možným způsobem pomoci občanům v tom, aby se mohli kriticky rozhodnout a dobrovolně se rozhodnout, jestli se podrobí této injekční experimentální genové terapii neprověřenou genovou emulzí, tak jim prostě musíte dát tyto informace.

Jenom šílenec by dával vakcínu někomu, kdo má astma! Jenom blázen by dával vakcíny těhotným! To zaznělo v této Sněmovně 9. 12. 2020 nikoliv z úst Lubomíra Volného, ale z úst pana profesora Válka. A já se proto ptám, pane ministře, jak je možné, že šílenci vakcinují lidi, co mají astma, v České republice, a blázni vakcinují těhotné ženy, a dokonce se na to připravují v Národním vakcinačním centru. Prosím vás, odpovězte mi na tuto otázku a řekněte, jestli je jenom pan profesor Válek nevzdělaný amatér v oboru vakcinologie, který tady vystupuje z pozice lékaře a autority, takže bych chtěl znát váš názor, ve kterém ji jasně řeknete, že pan profesor Válek mluví o něčem, čemu nerozumí. Anebo mi, pokud pan profesor Válek tomu rozumí a nevyjadřuje se k něčemu, o čem vůbec nic neví, tak mi vysvětlete, jak je možné, že se u nás vakcinují lidé s astmatem, které by podle pana Válka vakcinoval jedině šílenec. A jak to, že se tady už u nás vakcinují těhotné ženy, které by vakcinoval jenom blázen?

Ono s tím trošičku souvisí i vyjádření nositele Nobelovy ceny za objev viru HIV pana Luca Montagniera, který opakovaně veřejně prohlásil, že vakcinace, která se provádí nyní celosvětově, prosím je to nositel Nobelovy ceny v oboru virologie, tak že je to zločin proti zdraví, proti vědě i proti medicíně, protože přesně tato plošná vakcinace je zodpovědná za všechny mutace tohoto viru, které vznikly, protože obrovským způsobem přirozeně nutí ten virus, aby mutoval a aby se vyhnul tomu, co ta vakcína má dělat.

A ani pan Luc Montagnier není osamocen v tomto názoru. Tento názor veřejně zazněl z úst právě vědců a lékařů, kteří jsou podepsaní pod otevřeným dopisem lékařů vládě a politikům, pod další peticí Zdravého fóra. To jsou dvě petice, které tato Sněmovna odmítla, nebo tyto petenty odmítla tato Sněmovna jakýmkoliv způsobem vyslechnout. A já bych vás chtěl požádat, pane ministře, abyste tady na mikrofon požádal své kolegy poslance, aby naopak umožnili vystoupení ve Sněmovně, anebo abyste se zavázal, že pozvete tyto petenty na Ministerstvo zdravotnictví, kde s nimi v přímém přenosu, který bude on-line k dispozici všem občanům této země, povedete odbornou debatu, ve které buď jednoznačně vyvrátíte obavy těchto odborníků a jejich názor na to, že to, co se děje v této zemi, je špatně, a podle mnohých je to ve své podstatě zločin, anebo je taky nevyvrátíte. Protože opakuji, my jsme sice cenzurovaní, my máme sice omezený přístup do médií, ale my už se organizujeme a ty informace mezi lidi dostáváme poměrně masivně a budeme v tom čím dál tím lepší a výkonnější a ve finále vytvoříme systém, který bude mít větší dosah a větší moc, než má Česká televize. A pokud vy těm lidem ty informace nedodáte, tak budete vypadat jako lháři a zbabělci. Lháři proto, protože máte co tajit, a zbabělci proto, že se bojíte konfrontace.

Takže opakuji tu žádost na vás, pane ministře, protože tady u kolegů to ve své podstatě nemá význam. Umožněte vystoupit veřejně a transparentně v přímém přenosu petentům petice, která se jmenuje Otevřený dopis lékařů vládě a politikům. Umožněte stejné vystoupení petentům petice Zdravého fóra, což jsou všechno vědci a lékaři, kteří jsou vzdělanější v oboru a zkušenější než vy. Veďte s nimi tuto diskusi. Přijměte je do týmu, který bude vyšetřovat smrt těch 15 tisíc seniorů, kteří zemřeli po vakcinaci. Neříkám, že kvůli vakcinaci, ale zemřeli po vakcinaci s pravděpodobností hraničící s jistotou, protože tato věková kategorie je nejprovakcinovanější věkovou kategorií v rámci České republiky, a opakuji, že těch lidí zemřelo za celý loňský rok 14 335. To jsou údaje o tom, že Česká správa sociálního zabezpečení jim přestala vyplácet starobní důchody. Takže za celý loňský rok přestala Česká správa sociálního zabezpečení vyplácet 14 335 důchodů a za první tři měsíce tohoto roku 15 tisíc. Tohle by mělo být podezřelé každému, kdo chce znát pravdu, a každému, kdo chce umožnit občanům této země, aby se kriticky rozhodli.

To jsou žádosti, které vám adresuji, pane ministře.

A váš bývalý následovník, možná váš budoucí následce, podle toho, jak dlouho se udržíte ve funkci, pan Prymula, odhalil, jak často je potřeba se přeočkovávat proti covidu, protože problémem jsou mutace. Takže jednou za dva roky, jednou za rok. A zároveň napsal, že je možné, že přeočkování si budou platit občané sami. Takže chci od vás, pane ministře, jasné stanovisko, kterým teď jednoznačně zaručíte svou politickou budoucností na svou vlastní politickou zodpovědnost občanům této země svým jasným prohlášením jako ministra zdravotnictví za ANO, že v České republice si nebudou muset občané, kteří už se rozhodli pro tuto genetickou terapii, nikdy platit převakcinaci touto genovou terapií ze svého. To je moje další žádost. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP