(18.50 hodin)

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Zahájil jsem hlasování. Ptám se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 91, přihlášeno 122 poslanců, pro 30, proti 65. Návrh byl zamítnut.

 

Poslankyně Miloslava Vostrá: Tímto jsme se vypořádali se všemi návrhy, které byly k hlasování. Děkuju.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Pan poslanec Jakub Michálek s přednostním právem.

 

Poslanec Jakub Michálek: Děkuji za slovo. Protože máme ještě chvilku času a už skutečně zbývá jenom velmi rychle na doprojednání vratky pedagogických pracovníků, tak vzhledem k tomu, že tady byla přestávka klubu ČSSD a potom přestávka klubu ANO, tak si myslím, že by bylo dobré tento čas nahradit a doprojednat tu vratku, která tam je. ČSSD vždycky podporovala úkoly školských odborů a cíle, se kterými přišly, takže věřím, že na to nebudou mít vliv žádné zákulisní dohody. Určitě na to nebude mít ani vliv ta volba, která dneska proběhla, kde ČSSD získala post v NKÚ, a měli bychom dneska dokončit ten bod k pedagogickým pracovníkům. Navrhuji, aby se stihla valorizace platů učitelů, aby Poslanecká sněmovna dneska jednala po 19. hodině.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Nechám o tom hlasovat jako o procedurálním návrhu, aby Poslanecká sněmovna jednala po 19. hodině. (Rozruch v sále. Hlasy, že o tom už se hlasovalo.) Je to nový návrh.

Zahájil jsem hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 92, přihlášeno 123 poslanců, pro 38, proti 15. Návrh byl zamítnut.

 

Byl to jiný procedurální návrh, protože předtím pan poslanec navrhoval jednání po 19. i 21. hodině, teď navrhoval hlasování po 19. hodině. Návrh byl zamítnut, tím pádem se nebude jednat po 19. hodině. Máme ještě osm minut. Pan poslanec Kubíček se hlásí.

 

Poslanec Roman Kubíček: Já nepřekvapím a beru si přestávku na poradu poslaneckého klubu ANO v délce osmi minut. Děkuju.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji vám. Končím dnešní jednací den. Pokračovat budeme zítra ráno v 9.00. Přeji vám pěkný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.52 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP