(Jednání pokračovalo ve 12.51 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Technické potíže již jsou napraveny, výborně. Čili skončila pauza, přerušení do návratu naplnění platného usnesení. Poprosím členky a členy vlády, aby se usadili na svá místa, a my tedy můžeme pokračovat v přerušeném projevu pana předsedy Okamury. Jenom poprosím opravdu členky a členy vlády... (Poslanec Tomio Okamura informuje, že nebude dále hovořit.) Vzhledem k tomu, že je situace nepřehledná, vzhledem k velkému množství lidí postávajících v sále, poprosím členy vlády, pokud by se mohli dostavit na svá místa. Vzhledem k blízkosti polední pauzy navrhuji, pokud nebude námitka jiného postupu, situaci vyřešit tím, že nyní vyhlásíme polední pauzu a sejdeme se opět ve 14.30. A poprosím velmi předsedy poslaneckých klubů o pomoc s naplňováním platného usnesení Poslanecké sněmovny, ale stejně tak velmi poprosím také o ohledy na to, že existují jisté potřeby, není tady možné sedět úplně nepřetržitě, logicky. Ale naprosto rozumíme tomu, že to usnesení je třeba dodržovat.

Čili je vyhlášena přestávka jednání Poslanecké sněmovny z důvodu polední pauzy do 14.30 hodin. Sejdeme se zde opět ve 14.30 hodin.

A ještě připomínám členům organizačního výboru, že organizační výbor se koná bezprostředně, čili zhruba ve 13 hodin, v místnosti 106.

 

(Jednání přerušeno ve 12.53 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP