(10.40 hodin)
(pokračuje Martin Kolovratník)

A poslední reakce na pana poslance Lochmana. Vy tady ale, kolegové, jdete argumentačně proti sobě. Ivan Bartoš šermuje digitalizací a správně - to jsme ve shodě. Možná, Ivane, omlouvám se za to slovo šermuje, prostě jsme ve shodě s digitalizací, všechno bude na dálku, nebude potřeba na ty úřady chodit, tak proč se toho bojíte? Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji za dodržení času. Nyní pan poslanec Robert Králíček a potom poslední faktická zatím, pan předseda Radim Fiala. Prosím, máte slovo, vaše dvě minuty.

 

Poslanec Robert Králíček: Pane poslanče Lochmane, jakým právem tady urážíte naše starosty, naše primátory, naše hejtmany? Jakým právem? Kde berete tu drzost, prostřednictvím paní předsedající? Děkuji. My jsme tady s panem Adamcem vedeni k věcnosti a nás tu urážíte? Vy si zameťte před vlastním prahem! Dva dny tady řešíme financování vašeho hnutí a vy tady budete urážet naše starosty, že mají nějaké vedlejší myšlenky? Styďte se!

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: A nyní poslední faktická, pan předseda klubu Radim Fiala. Prosím, vaše dvě minuty.

 

Poslanec Radim Fiala: Děkuji. Nejdříve chci zareagovat na pana ministra Kupku, který říkal, že urážím starosty. Není to žádná pravda. Já jsem jenom řekl v tom svém projevu, že jste to konzultovali se starosty a samosprávami, což si myslím, že je v pořádku, a my jsme to konzultovali s občany. Tak jenom aby bylo vidět, kdo kterou stranu zastupuje. A já to chápu, je to legitimní věc.

A jako druhou věc, kterou chci říct, že je to velmi důležitá situace, celý stavební zákon, a já bych vás chtěl požádat o 45 minut na přestávku na poradu klubu hnutí SPD - 45 minut.

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Zazněl návrh od předsedy klubu na přestávku v délce 45 minut, čili vyhovíme. Znamená to, že se sejdeme opět za 45 minut, což znamená v 11.26 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 10.41 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP