(Ve 13.45 místopředseda Sněmovny Bartošek oznámil prodloužení přestávky do 14 hodin a ve 13.58 další prodloužení do 14.15 hodin. Jednání pokračovalo ve 14.20 hodin.)

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Vážené poslankyně, vážení poslanci, ještě jsme přetáhli o pět minut původní čas, omlouváme se za to. Nicméně skončila pauza na jednání grémia, na které nedošlo ke shodě na dalším postupu.

Nicméně vzhledem k tomu, že námitka proti mému postupu nebyla přijata, dávám hlasovat jednotlivé návrhy tak, jak byly přijaty a zazněly. Nejdříve tedy - a půjdeme o jednotlivých protinávrzích. Není možnost se přihlásit. (Námitka z pléna.) Námitka už k tomu samému nemůže padnout, pokud už jednou byla hlasována. To znamená, jdeme tak, jak jednotlivé návrhy byly předkládány, tedy respektive protinávrhy, a já přivolám kolegyně a kolegy z předsálí, přistoupíme k hlasování.

Všechny vás odhlásím, prosím, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami. S přednostním právem - jakou námitku chcete vznášet? Protože jsou to návrhy, které teď dáme hlasovat.

 

Poslankyně Alena Schillerová: Ne, ne, ne, paní předsedkyně, vznášet námitku nebudu, to jsme si vyjasnili. Potřebuji patnáct minut na poradu klubu hnutí ANO, my se musíme poradit. Je tady - já je musím informovat o tom, co jsme si řekli na této schůzce, nebo respektive, že jsme se nedohodli na ničem, a musíme se prostě pobavit. Takže 15 minut bych chtěla poprosit o přestávku na jednání klubu hnutí ANO a prosím klub, abychom se sešli v Aktech, kde to probereme rychle. Děkuju.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Dobře. Já tedy vyhlašuji přestávku na 15 minut na jednání klubu hnutí ANO, což znamená, že se tady sejdeme ve 14.36 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 14.22 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP