(18.00 hodin)
(pokračuje Martin Dvořák)

Jinak chci ještě další - abych nezapomněl, abych to nezamluvil. České neziskové organizace v Gaze - skutečně nevím, ale nejsem na to připraven, omlouvám se - ani nevím, jestli bude schopno Ministerstvo zahraničí přesně tohle specifikovat, ale nějaká podpora tam může z českého rozpočtu být. To neumím vyloučit ani potvrdit. Na příští rok... Hledám, jestli tady mám projekty na příští rok. V tuhle chvíli jsou v každém případě pozastaveny, procházejí revizí a koukám, jestli tady někde najdu... (Ministr Dvořák hledá ve svých podkladech.) ... tady. Mám tady naplánovanou Evropskou unii, ale přesnou specifikaci toho, co by bylo v plánu na příští rok - bohužel zase není to v mé kompetenci, omlouvám se.

Jinak jsem chtěl ještě poděkovat velmi prořídlému parlamentu, ale poděkovat za jednotný postoj při hlasování o usnesení k této věci. Děkuju mockrát.

 

Místopředseda PSP Karel Havlíček: Děkuji. Ještě zájem? Ano.

 

Poslanec Karel Rais: Děkuji tedy za radu, podívám se samozřejmě do rozpočtu, do kapitoly Ministerstva zahraničních věcí, jak to tam vypadá konkrétně. Jinak tam byla řada projektů v minulých letech směrem do Dánska a do Západního břehu, která byla kvalifikovaná jako pozitivní pomoc těm lidem, kteří s Hamásem nemají nic společného. A zbytek budu směřovat směrem k panu ministrovi zahraničních věcí. Děkuji vám.

 

Místopředseda PSP Karel Havlíček: Děkuji a vzhledem k tomu, že je za minutu 18. hodina, tak dovolte, abych vám poděkoval a abych pro dnešní jednací den ukončil projednávání ústních interpelací.

Dovolte, ještě vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, abych vám sdělil, že budeme pokračovat v pátek 13. října, a abych ještě připomenul to, že pět minut po skončení 77. schůze, to je ta zítřejší schůze Poslanecké sněmovny, bude zahájena v 9 hodin, 78. schůze. Děkuji a přeji hezký večer.

 

(Schůze přerušena v 18.01 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP